Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 12:30

Емма Уотсон пожертвувала навчанням заради "Гаррі Поттера"

Емма Уотсон пожертвувала навчанням заради "Гаррі Поттера"

Британська акторка Емма Уотсон, яка здобула світову популярність завдяки виконанню ролі кращої подруги Гаррі Поттера, Герміони, у фільмах про пригоди юного чарівника, пожертвувала Браунівським університетом, куди вона поступила в 2009 році, заради зйомок.

Про це 20-річна Уотсон оголосила на своєму сайті.

"Як ви знаєте, я дуже люблю Браунівський університет і взагалі люблю вчитися більше за все інше, проте поєднувати навчання з рештою діяльністю неможливо, - сказала вона. - Я вирішила зробити перерву, щоб повністю закінчити роботу над останньою частиною пригод Гаррі Поттера (фільм "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2") і зосередити зусилля на інших професійних діючих проектах".

За її словами, вона все одно постарається отримати диплом.

"Це просто займе на один-два семестри більше", - уточнила Емма Уотсон.

Актриса зараз активно бере участь в модних проектах. Так, вона стала наймолодшою в історії героїнею обкладинки журналу Vogue і навіть удостоїлася компліменту від модельєра Карла Лагерфельда, який назвав дівчину "справжньою англійською трояндою". Емма Уотсон також зіграла головну роль у рекламній кампанії Burberry осінь-зима - 2009/10. Щоправда, на відміну від своїх партнерів по фільму - Денієла Редкліффа (Гаррі Поттер) і Руперта Грінта (Рон Візлі) - "Герміона" поки не зважилася присвятити себе кінематографу, у чому неодноразово зізнавалася у численних інтерв'ю.

Очікується, що фільм "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2" вийде на екрани у липні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон пожертвувала навчанням заради "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути