понеділок, 22 листопада 2010 13:54

Емма Уотсон вдягла подерту сукню (ФОТО)
5

Голлівудська акторка Емма Уотсон, виконавиця ролі Герміони Грейнджер в фільмах про чарівника Гаррі Поттера сфотографувалася для чергового номеру журналу Stylist. Емма дала ексклюзивне інтерв'ю під час якого розповіла про свої плани на майбутнє і відчуття під час закінчення зйомок фільму.

"У мене досить суперечливі почуття. З одного боку, я буду сумувати за Герміоною і всім моїм товаришам по зйомках. Але з іншого боку, мені хочеться спробувати себе в нових ролях", - розповіла акторка.

Акторка зізналася, що їй дуже подобається писати і не виключила, що коли стане старшою - напише яку-небудь повість.

Надалі Уотсон планує вивчити яку-небудь іноземну мову, наприклад, іспанську і вкласти зароблені гроші у корисні проекти.

"Коли мені було 18 тато сказав мені, як багато я заробила. Я була в шоці! Мені дійсно дуже хочеться розумно вкладати свої гроші, вкладати їх у проекти, на користь яких я дійсно вірю. Було б просто нерозумно з мого боку розкидатися грошима направо і наліво, особливо зараз, коли я вчуся в університеті. Крім того, володіння таким капіталом мене іноді лякає. Наприклад, недавно мені запропонували скласти заповіт. Мені ж тільки 20 років! Я намагаюся просто не думати про це", - наголосила акторка.

Нагадаємо, портал Fandango.com серед 4000 любителів кіно провів опитування, за підсумками якого склав рейтинг найсексуальніших британських актрис молодше 30-ти. Перше місце зайняла Емма Уотсон.

Рotterland

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон вдягла подерту сукню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути