понеділок, 04 липня 2011 18:30

Деніел Редкліфф розповів про свою проблему з алкоголем

Деніел Редкліфф напередодні прем'єри завершальної частини франшизи про Гаррі Поттера зізнався журналу GQ про те, що у віці 18 років, працюючи над шостим фільмом "Гаррі Поттер і принц-напівкровка", пристрастився до алкоголю.

22-річний актор розповів, що "став настільки залежний від міцних напоїв, що просто перестав отримувати задоволення від інших речей".

Деніел зізнається, що це був дуже складний час в його житті, і списує цю залежність на юність віку, а також на якийсь поганий приклад, який не хоче конкретизувати: "Я був зачарований думкою вести спосіб життя однієї відомої людини, але вчасно зрозумів, що це абсолютно не підходить для мене".

Деніел перестав пити в серпні минулого року, вважаючи за краще проводити свій вільний час не на вечірках, а вдома з дівчиною.

"Я насправді насолоджуюся тим, що можу проводити час добре і весело, зовсім не вживаючи алкоголь. Я не з тих людей, які можуть прийти на вечірку, випити один келих вина і веселитися всю ніч. Це нереально для мене. Тому я вважаю за краще сидіти вдома, читати книги і насолоджуватися спілкуванням з коханою дівчиною. Немає нічого поганого в тому, щоб вести спокійне, розмірене життя", - підкреслив актор.

Також Редкліфф додав: "Перемога в боротьбі з алкоголем стала важливою частиною моєї самореалізації за останні кілька років".

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф розповів про свою проблему з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути