понеділок, 29 липня 2013 23:25

Екс-цимбаліст Руслани планує зіграти на Євробаченні – 2014 з Ілларією

Екс-цимбаліст Руслани планує зіграти на Євробаченні – 2014 з Ілларією
Андрій Войчук співпрацює з Ілларією вже більше року. Фото: Юлія РУДЕНКО

Цимбаліст, який працював із відомою співачкою Русланою Лижичко, сподівається взяти участь у пісенному конкурсі Євробачення – 2014 з екс-підопічною Олега Скрипки на "Голосі країни-2" Ілларією.

Про це Gazeta.ua розповів сам музикант, заслужений артист України 30-річний Андрій Войчук, який наразі грає у проекті "ILLARIA".

"Я почав працювати з Ілларією більше року тому. Вона запросила прописати цимбали на пісню "Кам'яна гора". Співачка мене зацікавила тим, що має свій стиль виконання і не схожа ні на кого", – говорить цимбаліст, уродженець Чернівців, а нині – киянин із 11-річним стажем.  Одружений, виховує дворічну дочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілларія босоніж співала купальські пісні у столичному клубі на Трійцю

Каже, що з дитинства грає на цимбалах, про що ні разу не пошкодував.

"Якщо по-філософськи подивитися на життя – людина народжується для якоїсь професії. Знайшовши цю гармонію, свою нішу – життя починає буяти. А маючи музичні здібності, але не розвивати їх – гріх. Тому, власне, я граю. Спочатку вчився грати на скрипці, але почув цікавий інструмент – цимбали. Закінчив музичну школу. Тепер граю на цимбалах, сопілці, флейті Пана, окарині, також на шумових інструментах, перкусії", – зазначив музикант.

У 2006–2007 роках записав гру на цимбалах для декількох пісень Руслани з її альбому "Амазонка".

"Мені подзвонив колега і каже: "Можеш сьогодні до Руслани приїхати прописати пару пісень?". Я погодився. Порівняти з Ілларією важко, адже це дві різні співачки. Кожна музика має свого слухача", – підкреслив цимбаліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілларія планує їхати на Євробачення-2014 із піснею, як у Руслани

Він також зізнався, що не проти разом із Ілларією представити Україну на популярному співочому шоу Євробачення.

"Якщо Ілларія попросить – поїду на Євробачення – 2014. А щодо пісні – це лотерея. Потрібно відчути, що потрібно аудиторії. Зробити таку композицію, щоб співалася народом, насправді, дуже важко. Який вийде продукт – оцінять люди", – підкреслив Войчук.

Зараз ви читаєте новину «Екс-цимбаліст Руслани планує зіграти на Євробаченні – 2014 з Ілларією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі