Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 21:45

Джекі Чан повернувся в кіно, щоб знятися з "Бондом"

Джекі Чан повернувся в кіно, щоб знятися з "Бондом"
В прокат вийде американський детективний трилер "Іноземець", в якому головні ролі зіграли екшн-зірка Джекі Чан Фото: YouTube

30 листопада в прокат вийде американський детективний трилер "Іноземець", в якому головні ролі зіграли екшн-зірка Джекі Чан і "Агент 007" Пірс Броснан.

Сценарій фільму заснований на романі 1992 року "Китаєць" письменника Стівена Лізера.

В основі сюжету історія про колишнього спецагента, ветерана в'єтнамської війни Цюань, який давно склав зброю і завів мирне життя. В теракті прямо на очах гине його дочка-підліток. Бачачи, що влада не поспішає розшукувати злочинців, Цюань сам починає пошук вбивці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло в раю: враження від прем'єри "Субурбікон"

Джекі Чан обійшовся без своїх фірмових комедійних фокусів і з'явився в "іноземців" в похмурому, драматичному образі.

Режисером проекту є Мартін Кемпбелл, відомий публіці завдяки фільмам "Казино Рояль" і "Маска Зорро". Екранним партнером Джекі став Пірс Броснан - зірка "Агент 007", "Марс атакує" і "Афера Томаса Крауна".

Слоган кримінального бойовика говорить: "Іноді помста - це найкраща справедливість".

Студія Warner Bros. представила промо-ролик сиквела фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". Також вперше озвучили назву сиквела – "Злочини Гріндевальда".

Зараз ви читаєте новину «Джекі Чан повернувся в кіно, щоб знятися з "Бондом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі