пʼятниця, 17 листопада 2017 11:56

У сіквелі "Фантастичні звірі і де їх шукати" гратиме Джонні Депп

У сіквелі "Фантастичні звірі і де їх шукати" гратиме Джонні Депп
Студія Warner Bros. представила промо-ролик сиквела фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати" Фото: Inside the Magic

Студія Warner Bros. представила промо-ролик сиквела фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". Також вперше озвучили назву сиквела – "Злочини Гріндевальда".

Тизер фільму "Фантастичні звірі: Злочини Гріндевальда" опублікований на каналі кіностудії в YouTube. У тизері показана фотографія акторського складу, дата виходу фільму і його повна назва.

У 20-секундному ролику можна побачити головних героїв фільму: Ньюта Саламандера (Едді Редмейн), Тіну Голдштейн (Кетрін Вотерстоун), її сестру Куїні (Елісон Судол), Якова Ковальські (Ден Фоглер), темного чарівника Геллерта Гріндевальда (Джонні Депп), молодого Албуса Дамблдора (Джуд Лоу), Літа Лестранж (Зої Кравіц), Тесея Саламандера (Каллум Тернер) та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат виходять два наймоторошніші фільми листопада

За сюжетом сиквела, Гріндевальд тікає з-під варти і починає збирати темних прихильників. Зупинити його може тільки колишній кращий друг Дамблдор, який кличе на допомогу Саламандера.

У ролику також вперше оприлюднено повну назву сиквела – "Фантастичні звірі: Злочини Гріндевальда" (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald). Згідно з відео, у світовий прокат картина вийде через рік – 16 листопада 2018 року.

У мережі з'явився трейлер "Секретного досьє". Це новий трилер одного з найуспішніших американських режисерів Стівена Спілберга.



Зараз ви читаєте новину «У сіквелі "Фантастичні звірі і де їх шукати" гратиме Джонні Депп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі