пʼятниця, 10 листопада 2017 19:36

Показали кадри фільму про розслідування злочину міноборони США

Показали кадри фільму про розслідування злочину міноборони США
Показали перші кадри фільму Спілберга про журналістське розслідування проти Міноборони США. Фото - ivi.ru

У мережі з'явився трейлер "Секретного досьє". Це новий трилер одного з найуспішніших американських режисерів Стівена Спілберга. Покажуть історію журналістів, які наважилися опублікувати таємні матеріали міноборони США. Том Хенкс зіграє редактора The Washington Post Бена Бредлі, Меріл Стріп - видавець газети The New York Times - Кей Грем. У їх руках опинилися секретні документи Пентагону про війну з В'єтнамом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 фільмів, від яких мурашки по шкірі

Дія фільму заснована на реальних подіях.

Британська щоденна газета The Guardian написала, що фільм з високою ймовірністю буде боротися за "Оскар" в наступному році. "Історії про журналістів, що кидають виклик корумпованому державі, будуть сприйняті як явний кивок на поточну політичну ситуацію в США", - пише видання.

Попередній фільм Стівена Спілберга "Міст шпигунів"цьогоріч претендував на "Оскар". Програв картині "В центрі уваги", яка розповідає про розслідування журналістів The Boston Globe про випадки педофілії в католицькій церкві.

Стівен Спілберг - автор першого в історії кіно блокбастера - "Щелепи" (прем'єра відбулась у 1975 році). Тричі отримував премію "Оскар" - два за "Список Шіндлера", також за "Врятувати рядового Раяна". Найвідоміші режисерські роботи: "Інопланетянин", "Парк Юрського періоду", серія картин про Індіану Джонса.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри фільму про розслідування злочину міноборони США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі