субота, 11 листопада 2017 21:46

У прокат виходять два наймоторошніші фільми листопада

У листопаді в український прокат виходять два фільми з моторошним сюжетом.
Відбулась прем'єра картини американського режисера Віктора Сальви - "Джиперс Кріперс"-3.

У перших двох частинах - Даррі Дженнер і його сестра Тріш борються із кровожерливим монстром, що живиться людьми. Його ім'я Джиперс Кріперс, він виходить на полювання кожну 23 весну

"Джиперс Криперс 3" - історія Тріш Деннер (грає Джина Філіпс). Їй дивом вдалось врятуватись від монстра, який убив брата. З часу подій попереднього фільму минуло двадцять три роки. Тріш виховує сина-підлітка, якого назвала на честь брата Даррі. Боїться за сина, адже надходить час, коли Джиперс Кріперс вийде на полювання, шукаючи нові жертви. Героїня вирішує знайти Джиперса Кріперса і розправитися з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: I'll be back: Термінатор повертається в нових фільмах

За словами режисера Віктора Сальва, "Джиперс Криперс 3" стане найбільш страшним фільмом з усіх частин.

У фільмі покажуть вантажівку, що належить приватному колекціонерові в Меріленді. Тримав її на зберіганні в очікуванні початку зйомок третьої частини.


30 листопада на екрани вийде іспансько-французький пригодницький трилер "Атлантида" з елементами фантастики режисера Ксав'є Жансена. Знятий по книзі Альберта Санчеса Пиньоль "Холодна шкіра".

Автор: kinoafisha.ua
 

Головний герой картини - метеоролог Грюнер (грає Рей Стівенсон) - вирушає на віддалений острів, що знаходиться посеред океану.

Автор: kinoafisha.ua
 

Єдиний його мешканець - літній доглядач маяка. Звик жити одинаком і відмовляється спілкуватися. Метеоролог здогадується, що наглядач щось приховує і втрапив у халепу.

Автор: kinoafisha.ua
 

Однієї ночі на острові з'являються дивні істоти, що вийшли з води. Захопивши острів, вони намагаються залізти до свідомості головного героя.


Слоган фільму говорить: "Ми завжди далеко від тих, кого ненавидимо. Тому нам не можна занадто наближатися до тих, кого ми любимо".

Автор: kinoafisha.ua
 

В Youtube опублікували трейлер серіалу "Касл-Рок" за романами американського письменника Стівена Кінга. За жанром фільм - психологічні жахи. В основу лягли твори письменника, у яких події відбуваються у вигаданому місті Касл-Рок. Знаходиться воно нібито у американському штаті Мен, з якого походить Кінг. У Касл-Рок, зокрема, розгортаються події романів "Мертва зона", "Куджо", "Темна половина", "Потрібні речі", "Коротка дорога місіс Тодд", "Людина в чорному костюмі". На екрани фільм вийде у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходять два наймоторошніші фільми листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі