понеділок, 01 липня 2019 21:45

Дворецький Бетмена виявився секретним агентом: головні серіали липня

Дворецький Бетмена виявився секретним агентом: головні серіали липня
Творці серіалу "Дуже дивні справи" пропонують глядачам спостерігати за дорослішанням головних героїв. pinimg.com

У липні плануються прем'єри серіалів про монстрів з інших вимірів, дворецького Бетмена та жіночу в'язницю. Пропонуємо список найцікавіших телевізійних шоу цього місяця.

4 липня

"Дуже дивні справи", 3 сезон.

Продовження історії про дітей, які в ностальгічній атмосфері 1980-х зіштовхуються із паранормальними явищами. Головні герої подорослішали, їхні проблеми змінилися. Вже підлітками вони знову вимушені протистояти містичному злу – монстрам з іншого виміру. "Аудиторія дорослішає разом з нашими героями. Глядачі побачать, як діти досягають повноліття. Це круто!", - розповідає один з авторів серіалу Метт Даффер. До сезону увійде 8 серій, що на одну менше аніж у попередньому.

26 липня

"Помаранчевий – хіт сезону", 7 сезон.

Молода жінка із заможної родини Пайпер Чепмен потрапляє до в'язниці на півтори роки через перевозку наркотиків. Вона читає книгу про те, як вижити у тюрмі і думає, що зможе там уцілішати. Інформація у підручниках виявляється нічим в порівнянні із реальним життям. В 7 сезоні історія Пайпер та її подруг закінчиться – вони нарешті покинуть в'язницю та заживуть вільним життям. "Після семи сезонів прийшов час вийти з в'язниці. Я буду сумувати за всіма оторвами і чудовою командою, з якою ми працювали. Моє серце помаранчеве, але воно стає чорним ", - говорить творець серіалу Дженджі Коен.

26 липня

"Пенніворт", 1 сезон.

Альфред Пенніворт більш відомий, як дворецький Альфред із фільмів про Бетмена у молодості був офіцером британського спецназу. Після відставки він започаткував власне охоронне підприємство, яке більше нагадувало детективне агентство. Одним з клієнтів стає Томас Вейн, американський мільйонер, батько майбутнього Бетмена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт зіграла у блокбастері про детективне агентство

Бетмен посідає 2 місце у топ-3 найголовніших супергероїв усіх часів на. 1 позицію займає Супермен, а 3 Людина-павук.

Зараз ви читаєте новину «Дворецький Бетмена виявився секретним агентом: головні серіали липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі