вівторок, 15 травня 2012 14:03

До ювілею Цоя його платівки перевидали обмеженим тиражем

До ювілею Цоя його платівки перевидали обмеженим тиражем
Мова йде про перевидання альбомів "45", "Начальник Камчатки", "Ніч" і "Це не любов". Перші три пластинки з'являться у продажу в кінці травня, а остання вийде в червні. Джерело: nnm.ru

Кілька альбомів групи "Кіно" були перевидані на вінілових платівках. Про це повідомляє портал "Репродуктор". Рішення перевипустити платівки було прийнято рекорд-компанією Moroz Records, що володіє правами на творчу спадщину колективу.

Мова йде про перевидання альбомів "45" (1982), "Начальник Камчатки" (1984), "Ніч" (1988) і "Це не любов" (1985). Перші три пластинки з'являться у продажу в кінці травня, а остання вийде в червні.

Пластинки були записані в Німеччині і незабаром надійдуть у продаж в Росії. Особливо наголошується, що серія видана обмеженим тиражем, тому меломани можуть оформити попереднє замовлення на альбоми.

"Репродуктор" вказує, що перевидання приурочене до 50-річчя від дня народження лідера "Кіно" Віктора Цоя. Музикант відзначив би ювілей 21 червня.

Група "Кіно" записала дев'ять студійних альбомів. Останній з них, "Кіно" (також відомий як "Чорний альбом") вийшов 1990 року.

Зараз ви читаєте новину «До ювілею Цоя його платівки перевидали обмеженим тиражем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі