Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 15:12

Діти з особливими потребами зможуть потрапити на Євробачення-2017

Діти з особливими потребами зможуть потрапити на Євробачення-2017
Діти з особливими потребами зможуть потрапити на Євробачення-2017. Фото: unian.ua

Національна суспільна телерадіокомпанія України організує екскурсії для дітей з особливими психологічними потребами. Зможуть потрапити за лаштунки музичної першості Євробачення-2017.

Про це у Facebook повідомив депутат від фракції Радикальної партії Сергій Рибалка.

"Домовився про це з НСТУ. Реалізуємо цю ініціативу у рамках спільного з Незалежною асоціацією психологів проекту "Океан доброти". Дітки мріють познайомитися та сфотографуватися з переможцем національного відбору, представником від України. Маємо організувати для них цю яскраву емоційну подію. Телерадіокомпанія стала офіційним мовником-організатором Євробачення. Її керівництво з радістю підтримало ініціативу для дітей з ментальними проблемами", – написав Рибалка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017 встановить ще один рекорд

Європейські букмекери почали приймати ставки на переможця в конкурсі Євробачення-2017. Згідно з рейтингом на Еurovisionworld.com, прогнозують перемогу Італії, яку представляє Франческо Ґаббані з піснею Occidentali's Karmа.

Зараз ви читаєте новину «Діти з особливими потребами зможуть потрапити на Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі