пʼятниця, 12 серпня 2011 21:38

Державний комітет телерадіо назвав кращі книги України

Державний комітет телерадіо назвав кращі книги України

Журі Національного конкурсу "Краща книга України", заснованого Держкомтелерадіо України, одноголосно присудило Гран-прі фоліанту "Пересопницьке Євангеліє. Витоки і сьогодення".

За словами організаторів конкурсу, журі враховувало зміст видання, наявність інновацій у тематичному спрямуванні книжки, ілюстративне оформлення і оригінальність дизайнерської роботи, відповідність художнього оформлення змісту та якість поліграфічного виконання, суспільну і професійну значущість видання.

Вручення дипломів переможцям конкурсу відбудеться  в останній день роботи VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку, яка працюватиме з 16 по 18 серпня в Українському Домі.

Нагадаємо, що конкурс щороку відзначає кращі роботи українських видавництв з метою сприяння  розвитку вітчизняного книговидання, традицій книговидавничої справи, популяризації сучасних технологій її художнього оформлення та друку.

Зараз ви читаєте новину «Державний комітет телерадіо назвав кращі книги України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі