понеділок, 09 липня 2012 11:06

Демієн Герст подарував свою роботу ресторану

Демієн Герст подарував свою роботу ресторану
Таким чином Burger King розраховує поборотися зі своїм конкурентом. Фото: hypebeast.com

Британський художник Демієн Герст подарував ресторану Burger King свою картину "На відкритому вогні" ("Flame Grilled"), повідомляє The Drum. Робота виставлена ??в закусочній на Лестер-сквер в Лондоні.

Повна назва картини звучить так: 'Beautiful Psychedelic Gherkin Exploding Tomato Sauce All Over Your Face, Flame Grilled Painting 2003'. Смаження "на відкритому вогні" часто згадується в рекламних матеріалах Burger King.

Тим часом, за інформацією Marketing Magazine, робота Герста не була подарована ресторану - художник лише передав її власникам мережі закусочних на час. З її допомогою Burger King сподівається залучити туристів, які приїдуть до Лондона на Олімпіаду.

Таким чином, Burger King розраховує поборотися зі своїм конкурентом, компанією McDonald's, який проводить рекламну кампанію як офіційний спонсор Олімпійських ігор.

Демієн Герст - один з найдорожчих сучасних художників. Він також вважається одним з найбагатших діячів мистецтва. Його стан оцінюється більш ніж в 200 мільйонів фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Демієн Герст подарував свою роботу ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі