середа, 07 листопада 2012 00:30

"Щоб розуміти Подерв'янського треба бути начитаною", - у Львові показали п'єсу
12

Фото: Євген Борісов

6 листопада у львівській філармонії вперше показали п'єсу за твором Леся Подерв'янського "Сни Васіліси Єгоровни".

Квитки на виставу продавали від 150 до 600 гривень. Більшість аудиторії – молодий глядач.  У залі були зайняті близько половини місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бездоганно лайкою в Україні володію я", - Лесь Подерв'янський у Львові

"Подерв'янський – це висміювання нашого буденного життя, де купа матюків, - розповів глядач Максим Причинко. – Інколи ці жарти дурні й примітивні, проте інколи він настільки точно б'є у точку, що рівних йому у цьому знайти важко. Квиток купив найдешевший, проте думаю, що можна буде легко пересісти на перші ряди".

Усі зайняли свої місця. Праворуч на сцені з'являється хлопець з гітарою й грає мелодію. Через три хвилини виходить дівчина у червоних бюстгальтері, стрінгах та панчохах. У руках виносить паперову табличку з назвою вистави. Коли вона розвертається на каталці вивозять сплячу Василісу Єгоровну. Навколо неї ходять чоловіки й обговорюють проблеми сексу з дружинами та коханками й проблеми ерекції та імпотенції. У залі періодично роздається регіт та оплески.

Вистава тривала 2 години.

"Шось я не зрозуміла того юмора", - говорить дівчинка в окулярах з каре до високого блондина.

"Ти просто не освічена, того й не зрозуміла, - відповідає  інша. – Щоб розуміти Подерв'янського треба бути начитаною та мати тонке почуття гумору".

 

Зараз ви читаєте новину «"Щоб розуміти Подерв'янського треба бути начитаною", - у Львові показали п'єсу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі