Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 11:57

Чоловік поцупив 53 телефони під час рок-концерту

Чоловік поцупив 53 телефони під час рок-концерту
Поліція закликає слухачів бути пильними під час концертів. Фотo: facebook Royal Blood

22-річного чоловіка заарештували за підозрою у крадіжці 53-х мобільних телефонів. Інцидент стався під час виступу британського рок-гурту Royal Blood в англійському Бірмінгемі.

Про це повідомляє BBC.

Поліція затримала молодика під час заходу. При собі мав більш ніж півсотні мобільних телефонів. Тепер розшукують власників цих пристроїв.

"Ми ідентифікували більшість потерпілих, але закликаємо звернутися до поліції всіх, хто був на концерті і чий телефон викрали. Просимо відвідувачів таких заходів бути більш уважними. Великі натовпи приваблюють злочинців", - каже детектив-сержант Джефф Кліффорд.

Випадки масових крадіжок фіксували і на попередніх концертах колективу.

"Після повідомлень про викрадення мобільних телефонів у Кардіффі та Редінгу закликаємо наших слухачів пильнувати своє майно, особливо телефони та гаманці", - написав у соцмережах гурт Royal Blood перед концертом у Бірмінгемі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці Hurts дадуть сольний концерт у Львові і Києві

Британський рок-дует Royal Blood з'явився 2013 року. До складу входять бас-гітарист і вокаліст Майк Керр та ударник Бен Тетчер. Випустили два студійні альбоми.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік поцупив 53 телефони під час рок-концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі