понеділок, 02 жовтня 2017 15:52

"Бумбокс" скасував низку концертів

"Бумбокс" скасував низку концертів
Гурт "Бумбокс" оголосив про рішення скасувати низку концертів Фото: Ivona - bigmir)net

Український гурт "Бумбокс" оголосив про рішення скасувати низку концертів в підтримку міні-альбому "Голий король".

Про відповідне рішення на сторінці "Бумбокс" в Facebook повідомив продюсер колективу Олексій Согомонов.

"Вперше за 13-річну історію групи ми змушені скасувати п'ять концертів. П'ять концертів туру "Голий Король". Луцьк, Рівне, Тернопіль, Кривий Ріг, Маріуполь", - написав Согомонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк розповів, кому присвятив пісню "Голий король"

Продюсер запевнив, що гроші за квитки повернуть.

"Ми цінуємо все, що ви робите для групи і постараємось приїхати до вас у 2018-му. Вибачте, не можу поки сказати, коли. Для багатьох з вас було зовсім непросто знайти потрібну суму на квитки - я це знаю. Будь ласка, не дайте цим грошам пропасти - всі гроші будуть повернуті білетними операторами, це гарантують організатори туру Virus Music і Concert.ua", - додав він.

Тур на підтримку альбому "Голий король" стартував 7 вересня концертом в Чернівцях. Перша частина його мала охопити двадцять одне місто України. З ближнього-далекого зарубіжжя Хливнюк і К зіграють концерти в Польщі, Португалії, Іспанії, США та Канаді.

Гурт "Бумбокс" презентував новий альбом "Голий Король". Міні-альбом гурту записаний у Києві і Василькові на студіях "Бобiна" і "На хаті Records" звукорежисерами Дмитром Хомулко і Олександром Крамером.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" скасував низку концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі