понеділок, 01 вересня 2014 18:54

Австралія погодилася витратити $20 мільйонів на "Піратів Карибського моря 5"

Австралія погодилася витратити $20 мільйонів на "Піратів Карибського моря 5"

Федеральна влада Австралії погодилися виділити студії Disney близько $20,2 млн доларів, щоб зйомки "Піратів Карибського моря 5" проходили в їх країні, повідомляє Variety.

Про досягнення такої угоди оголосив міністр культури Австралії Джордж Брандис.

Раніше влада Австралії погодилися фінансувати інший проект Disney - фільм "Двадцять тисяч льє під водою", однак зйомки картини були відкладені після того, як Девід Фінчер відмовився виступити в якості режисера.

Сума, яку запропонувала Австралія, не повністю задовольняє запити Disney, але не виключено, що австралійська влада погодиться збільшити фінансування "Піратів Карибського моря 5", зазначає Variety. Disney також розглядає інші місця для зйомок фільму. За деякими даними, серед них - Мексика.

Виробництво фільму повинно початися в 2015 році, а його вихід на екрани запланований на 2017 році. Дата прем'єри картини не раз переносилася. Робоча назва фільму - "Мерці не розповідають казки".

Зараз ви читаєте новину «Австралія погодилася витратити $20 мільйонів на "Піратів Карибського моря 5"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі