пʼятниця, 15 березня 2013 15:21

Аргентинець зробив тривимірний портрет Мони Лізи з гудзиків
18

Фото: Фото: augustoesquivel.com

Аргентинський художник і скульптор Аугусто Есківель (Augusto Esquivel) робить скульптури з кольорових гудзиків. Він вважає, що найдрібніші, повсякденні предмети можна назвати витворами мистецтва, якщо використовувати їх творчо і з розумом.

Дивовижні інсталяції з гудзиків і зробили художника знаменитим.  Він нанизує гудзики на нитки, розподіляє їх за розміром та кольорами. Підвішені до стелі, вони формують тривимірні зображення, які можна назвати і скульптурами, і інсталяціями та навіть тривимірними картинами. Серед його робіт є портрет Мони Лізи, кулі, квіти, велосипед, арфа.

Найвідомішою скульптурою Аугусто Есківель, втім, вважається Upright Piano. Це величезне зображення піаніно, створене з 30 000 чорних і білих гудзиків, зібраних в гірлянди. Загальна вага скульптури складає більше 20 кг, а робота над цим проектом зайняла у автора близько 2,5 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Аргентинець зробив тривимірний портрет Мони Лізи з гудзиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі