Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 07:45

Антипович написав роман про "корупційний свинарник" майбутнього

Антипович написав роман про "корупційний свинарник" майбутнього

В столичному видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" вийшла книга "Хронос" київського письменника Тараса Антиповича.

"Загалом це фантастика. Але цим мій роман не вичерпується, - розповідає автор. - Намагався створити такий текст який на своєму рівні міг прочитати й іноземець, як суто фантастичний. Але й українець там би без особливих зусиль побачить проекцію на сучасну Україну з її корупційним свинарником,  хоч в книзі немає прямолінійних пародій на наших політичних вождів. Хочу аби мій роман їх пережив."

Події роману "Хронос" беруть початок 2040 року. Автор працював над ним рік.

"Дата умовна, мені просто була потрібна певна часова відстань від сьогодення. Це роман-хроніка, що складається з новел. Вони складаються в єдиний пазл, картину суспільства. Суспільства, яке трансформується під впливом одного дуже небезпечного технічного винаходу. Кожна нова технологія в історії людства — телебачення, мобільний зв'язок, інтернет, при тому що додає зручностей народжує й багато ризиків і негативу. Яку технологію я винайшов у "Хроносі", не скажу, хочу зберегти інтригу для читачів. Скажу лише, що винахід небезпечний й швидко виходить з-під контролю, підпорядковує собі цілі групи людей, ламає їхні долі. Хоча "Хронос" доволі гуманістичний роман, не такий брутальний, як моя попередня книга "Тіло й доля", - ділиться Антипович.

Ілюстрації до роману "Хронос" створив художник Владислав Єрко.

В книгарнях книга коштує 32 грн.

Зараз ви читаєте новину «Антипович написав роман про "корупційний свинарник" майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі