четвер, 14 червня 2012 10:32

Американські групи виступили на підтримку Pussy Riot

Американські групи виступили на підтримку Pussy Riot
Хоровітц обмежився діджей-сетом. Фото: flickr.com

Учасник Beastie Boys Адам Хоровітц, також відомий як Ad Rock, вперше виступив на публіці після смерті колеги по групі Адама Йоука, повідомляє The Guardian.

Захід, в рамках якого виступив Хоровітц, відбулося в нью-йоркському клубі Death By Audio у вівторок, 12 червня. Вsy буd організованbq в підтримку російської феміністської панк-групи Pussy Riot. Три учасниці цього проекту в березні 2012 року були заарештовані за звинуваченням в хуліганстві.

Хоровітц обмежився діджей-сетом. Згідно афіші, інші учасники заходу - Heliotropes, Tinvulva і Shady Hawkins - виступили з живими концертами.

Співзасновник та учасник Beastie Boys Адам Йоук (MCA) помер від раку в Нью-Йорку 4 травня 2012 року. Йому було 47 років. Після смерті Йоука залишилися два учасники групи - Хоровітц і Майкл Даймонд (Mike D) - не з'являлися на публіці.

При цьому передбачається, що Beastie Boys можуть у майбутньому випустити новий матеріал. Можливо, мова йде про записи, зроблені раніше, але досі не видавалися (Йоук продовжував працювати в студії за кілька місяців до смерті). Останнім на сьогоднішній день релізом групи є альбом "Hot Sauce Committee Part Two", що надійшов у продаж у квітні 2011 року. Платівка зуміла піднятися до другого рядка чарта Billboard 200 і до дев'ятій позиції в британському хіт-параді.

Зараз ви читаєте новину «Американські групи виступили на підтримку Pussy Riot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі