середа, 07 жовтня 2015 18:20

Актор Уїлл Сміт пообіцяв випустити перший за 10 років реп-альбом

Актор Уїлл Сміт пообіцяв випустити перший за 10 років реп-альбом

Актор Уілл Сміт заявив, що вперше за десять років почав записувати реп і веде роботу над новим альбомом. Про це повідомляє The Guardian.

"Я вже записав близько 30 нових пісень і шістьма-сімома з них по-справжньому задоволений, над ними можна працювати далі. Впевнений, що в 2016 році ми з діджеєм Джазз Джеффом вже вирушимо у світовий тур", — розповів Сміт.

Артист додав, що реп-індустрія істотно змінилася за час його відсутності, і йому буде цікаво поекспериментувати зі звуком і структурою пісень.

За словами Сміта, йому є що сказати допомогою репу, а успіх випустив у цьому році альбом після 16-річної перерви Доктора Дре служить для нього обнадійливим прикладом.

Першу популярність Сміту принесла участь у реп-дует DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, який виграв "Греммі" в 1988 році. Його акторська кар'єра почалася в 1990-м з ситкому "Принц із Беверлі-Хіллз", який виходив протягом шести сезонів.

Всього разом з Джазз Джеффом Сміт записав п'ять реп-альбомів. Сольну кар'єру під власним ім'ям він почав у 1997 році, випустивши загалом чотири платівки, остання з яких вийшла в 2005-м.

Зараз ви читаєте новину «Актор Уїлл Сміт пообіцяв випустити перший за 10 років реп-альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі