Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 11:22

Абдулова прооперують, якщо він знайде $100 тисяч

 Олександру Абдулову необхідна дорога операція з видалення злоякісної пухлини. Саме до такої думки після повного обстеження артиста прийшли медики ізраїльської клініки "Іхілов", де зараз знаходиться Олександр Гаврилович.

Йому мають провести резекцію легені - видалити уражену ділянку, з подальшою хіміотерапією і опромінюванням, пише "Комсомольская правда".

Говорять, проведення складної операції саме у клініці "Іхілов" коштує дуже дорого. Ізраїльські лікарі візьмуться оперувати актора, якщо знайдеться необхідна сума - близько 100 тисяч доларів.

У Росії таку операцію можна зробити у кілька разів дешевше. У провідному онкологічному центрі Москви за неї доведеться заплатити 55 000 рублів.

Зараз вирішується питання з фінансуванням лікування Олександра Абдулова. Ймовірно, якщо не знайдеться грошей, акторові доведеться повернутися до Росії і лікуватися там.

Нагадаємо, Абдулову поставили страшний діагноз - рак легені четвертої стадії. Але шанс перемогти хворобу поки що залишається, і Олександр Гаврилович має намір боротися до кінця, пише "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Абдулова прооперують, якщо він знайде $100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі