вівторок, 11 вересня 2007 15:37

Абдулов написав лист колегам по "Ленкому" (ТЕКСТ ЛИСТА)

Художній керівник театру "Ленком" Марк Захаров, повернувшись з Тель-Авіва, де відвідував провідного актора театру Олександра Абдулова, передав колегам лист від актора, який той написав, лежачи в ізраїльській лікарні:

"Дорогі мої! Повірте, що ще зовсім недавно якби мені хтось сказав, що в день відкриття ювілейного сезону нашого театру через навіть якихось надзвичайних обставин я опинюся на Землі обітованою, то я б підняв на сміх цю людину. Але виходить, що сміх і сльози в нашому житті поряд.

Хочу Вас запевнити, що в сумній стилістиці довго знаходитися не збираюся. Залікую рани - і додому, до Вас, моїх нескінченно дорогим товаришам по цеху. Варіант "загін не помітив втрати бійця" зі мною, повірте, не пройде. Поздоровляю всіх з ювілеєм театру! Дивитимуся репортаж з святкування і обов"язково підніму чарку за Вас. І запам"ятайте, любіть не себе в мистецтві, а здоров"я в собі. Відтак, залишаюся що щиро любити Вас - Олександр Абдулов".

Захаров повідомив колег, що, не дивлячись на серйозні проблеми із здоров"ям, Олександр Абдулов почувається нормально, бадьорий і налаштований на боротьбу за своє життя.

"Я зустрів його веселим, життєрадісним. Так, він втратив 20 з гаком кілограм, але він повний бажання боротися за своє життя, він має той енергетичний ресурс, який робить його людиною зухвалою, непередбачуваною багато в чому", - сказав Захаров.

"Шкода, звичайно, що він прогавив момент початкової стадії своєї злоякісної пухлини, про яку він говорить спокійно: так, рак, так, можливо, Марк Анатолійович, буду без волосся", - додав режисер.

Тим часом лікарі, що обстежили Абдулова, здивовані тим, що ЗМІ активно "ховають" живого актора.

"Лікарська таємниця не дозволяє медикам оприлюднювати історію хвороби своїх пацієнтів, - пояснив один з медиків, - але, не видаючи ніяких секретів, можу відмітити, що "ховати" живого, такого, що виходить на прогулянки Абдулова, просто аморально. У нього виявлено в одному з легенів затемнення онкологічного характеру. Але для того, щоб говорити про ступінь розвитку хвороби, необхідно спостерігати її динаміку", повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Абдулов написав лист колегам по "Ленкому" (ТЕКСТ ЛИСТА)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути