середа, 07 березня 2012 17:20

"Я ще у формі, годна працювати" - Лідія Забіляста

"Я ще у формі, годна працювати" - Лідія Забіляста
Фото з сайту hiblogger.ne

9-го березня об 11:00 у Каневі, на Чернечій горі вручать Шевченківську премію її цьогорічним лауреатам. О 18:00 того ж дня в Національній опері України в Києві відбудеться святковий концерт.

Минулого року грошова винагорода становила 260 тисяч гривень. Співачка Лідія Забіляста, яку відзначили за оперні партії у Національній опері України та концертних програмах українських народних пісень та романсів, розповіла як прожила рік після отримання премії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Забіляста відмовилася від партії Тетяни

Грошову винагороду витратила на закінчення будівництва під Києвом, сина та благодійність.

"Закінчили будівництво заміського будинку. Дуже задоволена цією роботою. З літа там живемо, але непостійно. На жаль, стосовно творчого життя — воно стало біднішим. Цього року стала співати вдвічі менше. Це для мене парадокс. Нонсенс, що тільки отримала премію, найкращі оцінки критиків, як за декілька місяців мене перевели на половину ставки. Можливо, якісь політичні віяння вплинули на дирекцію, що так ставиться до людей, які знаходяться в розквіті сил, ще у формі. А можливо, через вік мій. Але я ще у формі, годна працювати. І слухачі приходять: "Чому ви так мало співаєте, ми вас прийшли послухати". І друзі і колеги дуже здивовані з того — у кулуарах завжди ведуть такі розмови. І не тільки зі мною так вчинили, багатьох взагалі відрахували з театру. Тому основна моя робота — викладання в консерваторії. Діти надихають мене", - розповіла Забіляста.

Зараз ви читаєте новину «"Я ще у формі, годна працювати" - Лідія Забіляста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі