понеділок, 08 жовтня 2018 21:45

5 фільмів, в яких чоловіків замінили жінками

5 фільмів, в яких чоловіків замінили жінками
Акторка Джоді Віттакер у серіалі "Доктор Хто" грає роль, яку до неї виконували 12 чоловіків. Фото: YouTube

Творці фільмів про Джеймса Бонда спростували чутки, що після Деніела Крейга роль може зіграти жінка.

"Бонд - чоловік. Це чоловічий персонаж. Він був написаний як чоловік і, я думаю, напевно, залишиться чоловіком", - каже виконавча продюсерка бондіани Барбара Брокколі.

Відсутність Бонда-жінки не применшує жіночої ролі в нових фільмах про агента 007, вважає вона.

Gazeta.ua пропонує згадати фільми та серіали, у яких жінка стала центральним персонажем замість чоловіка.

"Доктор Хто"

Телефільм увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найдовший науково-фантастичний серіал. Виходить з 1963-го. Упродовж його історії головну роль виконували 12 акторів-чоловіків.

7 жовтня відбулася прем'єра 11 сезону. Загадковий прибулець Доктор вперше отримав втілення жінки. Роль виконує британська акторка Джоді Віттакер.

За сюжетом, Доктор мандрує у просторі і часі. У кожній серії разом зі супутниками бореться з інопланетними загрозами, відстоює добро, допомагає відновити справедливість.

Через довгу історію серіалу роль головного героя не міг грати один актор. Щоб виправдати їхню зміну, сценаристи вигадали регенерацію. Якщо щось загрожує життю Доктора, він може перероджуватися, отримує нове тіло і характер.

"Ми живемо у захоплюючі часі, а Доктор Хто підтверджує це захоплення змінами", - прокоментувала своє затвердження на роль Джоді Віттакер.



"8 подруг Оушена"

Культова стрічка "Одинадцять друзів Оушена" американця Стівена Содерберга вийшла 2001-го. Кримінальний трилер розповідає про одночасне пограбування трьох казино Лас-Вегаса.

У червні цього року режисер Гері Росс випустив спін-офф стрічки, замінивши чоловіків жінками. Банду очолила сестра Денні Оушена Деббі. За сюжетом, відсиділа у в'язниці 5 років і після звільнення взялася за нову справу - викрадення найдорожчого у світі кольє.

Фільм став одним із найбільш очікуваних прем'єр 2018-го. Одна з причин - зірковий склад картини. Головні ролі зіграли акторки Сандра Буллок, Енн Гетевей, Кейт Бланшетт, Хелена Бонем Картер, Сара Полсон, Мінді Калінг, співачка Ріанна та реп-виконавиця Аквафіна.

"Картковий будинок"

Головний герой політичної драми "Картковий будинок" Френк Андервуд помре у 6 сезоні серіалу. Цим його творці пояснять відсутність на екрані Кевіна Спейсі, виконавця ролі президента США. Співпрацю з актором припинили торік після гучного секс-скандалу.

Наприкінці 5 сезону Андервуд іде у відставку, за сюжетом. Виконувачем обов'язків стає віце-президент Клер Андервуд, його дружина. Вона така ж безжальна і цинічна, як і її обранець. Жінка стане центральним героєм нового сезону, який буде завершальним у історії серіалу.



"Мисливці за привидами"

1984-го вийшов фільм про дослідників паранормальних явищ. Вчених виганяють з університету. На замовлення починають відловлювати привидів у квартирах нью-йоркців. Та якось всі вони вириваються назовні.

"Жіночий" римейк картини побачив світ 2016-го. Дія відбувається через 30 років після подій оригінальної стрічки. У ній ловцями привидів стають четверо жінок.



"Подружки нареченої"

Головній героїні Енні не щастить в особистому житті та роботі, за сюжетом. Готується стати подружкою нареченої на весіллі своєї давньої подруги Ліліан. Дівчина хоче якнайкраще організувати її свято. Однак у цьому їй протистоять інші подружки - дві сестри, ще одна подруга та дружина боса. Наслідки конкуренції дають про себе знати вже на дівич-вечорі.

Основою для фільму стала картина "Друзі чоловіка". Товариші нареченого дають йому погані поради, відмовляють від шлюбу і вплутують у халепи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився український трейлер фільму про 16-річну королеву

11 жовтня в український прокат вийде музична драма "Народження зірки" режисера Бредлі Купера. Стрічка розповідає історію кантрі-музиканта Джексона Майна, який втрачає свою популярність. Чоловік починає пиячити, однак згодом знайомиться із Одрі - дівчиною з неймовірним голосом, і вона стає його надією. Вони закохуються і Джейсон робить усе, аби запалити її зірку. Однак коли Одрі здобуває популярність, чоловік не може змиритися із тим, що вже втратив свою. Головну чоловічу роль зіграв сам режисер Бредл Купер. Роль Одрі зіграла американська співачка Леді Ґаґа.

Зараз ви читаєте новину «5 фільмів, в яких чоловіків замінили жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі