понеділок, 15 липня 2013 11:41

20-тисячна тусовка на Global Gathering "ковбасилась" під відкритим небом усю ніч
29

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

На фестивалі Global Gathering, що цієї суботи відбувся під Києвом на аеродромі "Чайка", кожен виділявся, як міг. Епатажні костюми, модні наряди та космічні образи - фішка цьогорічного кислотного фесту.

Традиційний щорічний британський open air фестиваль Global Gathering 2013 у Києві знову зібрав аншлаг. Послухати вживу легендарних світових діджеїв з'їхалися із різних куточків України. Крім того, багато було іноземців із ближнього зарубіжжя.

Цього року фестиваль охопив чотири сцени і 16 годин музики від десятків діджеїв, що представляють популярні напрямки в області танцювальної музики. За сім років фесту в Україні щоразу до Києва приїздив найкрутіший склад артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 фестивалів – музичне літо в Україні

Хедлайнерами цьогорічного фестивалю були законодавець сучасної хаус-моди Steve Angello зі стокгольмським андеграундом, Above & Beyond, які уже сім років поспіль посідають місце у Tоп-10 головного діджей рейтингу світу, голландський хітмейкер Fedde Le Grand - один із найвпливовіших фігур танцювальної сцени. Також уперше в Києві була Nina Kraviz із міксом чикагського та ейсід хауса з детройським техно.

Неймовірне свято музики і танців тривало аж до ранку. Найвитриваліші гоцали всю ніч, змінюючи почергово різні танцювальні майданчики. А дехто, правда, не витримував такого вибуху музичних басів (або ж надмірно випитого алкоголю) і засинав прямо на галявині аеродрому.

Перепустка на Глобал коштувала від 450 грн. Як завжди, організатори фесту протягом ночі музики радували гостей яскравими феєрверковими шоу.

Зараз ви читаєте новину «20-тисячна тусовка на Global Gathering "ковбасилась" під відкритим небом усю ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі