Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 16:00

Блокбастер "Морський бій" представили на справжньому авіаносці
7

До роботи над фільмом були залучені наукові консультанти
Подія відбулася на льотній палубі авіаносця “Джордж Вашингтон”
Ріанна та режисер Пітер Берг
Подія відбулася на льотній палубі авіаносця “Джордж Вашингтон”
Картина знята за мотивами відомої гри

2 квітня відбулася прес-конференція з нагоду завершення роботи над фантастичним фільмом Пітера Берга "Морський бій" ("Battleship"). Картина знята за мотивами відомої гри.

Подія відбулася на льотній палубі авіаносця "Джордж Вашингтон" в порту Йокосука, на південь від Токіо. На представленні були присутні американська модель Бруклін Декер і співачка Ріанна, які зіграли у фільмі, шведський актор Олександр Скарсгард, канадський актор Тейлор Кітч, японський актор Таданобу Асано і американський режисер Пітер Берг.

Фільм розповідає про битву інтернаціонального флоту землян з армадою інопланетних кораблів, які зробили вимушену посадку в океані. Чужинці мають загарбницькі цілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні, замість "продуктів російського агітпропу", надають перевагу голлівудським мультикам

Бюджет картини склав 200 мільйонів доларів. Зйомки мали розпочатися 2010 року в Голд-Кості, Австралія. Однак, через відсутність податкових поступок з боку австралійського уряду, локацію довелося змінити.

Зйомки проходили в США на Гавайських островах Мауї і Оаху та в штаті Луізіана. Також павільйони були збудовані у Плайя-дель-Рей (Каліфорнія), де знімали сцену водіння разом з перестрілкою та Шерман-Оукс (Каліфорнія), де зроблені сцени у приміщенні.

До роботи над фільмом були залучені наукові консультанти.

Світова прем'єра відбудеться 18 квітня. В Україні фільм буде в прокаті з 19 квітня.

Зараз ви читаєте новину « Блокбастер "Морський бій" представили на справжньому авіаносці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі