середа, 27 липня 2011 16:13

Маші Собко на "Новій хвилі" не дозволили вдягти сукню українського дизайнера
11

Фото: Фото: Любов Шеметова/HELLO!

Сьогодні на пісенному конкурсі в Юрмалі розпочинається перший конкурсний день, день зарубіжного хіта. Представниця від України співачка Маша Собко виконає пісню із фільму "Дракула". Виступатиме під номером шість.

"Спеціально для цієї пісні ми купили довгу чорну сукню від Сергія Єрмакова. І на решту дві пісні сукні білого та кавового кольорів. Вони нам обійшлися як одна хороша машина. І тут вже в Юрмалі виявилося, що за умовами конкурсу, всіх артистів одягають лише московські дизайнери. Але із сукнями Єрмакова нічого не станеться. Використаємо їх на наших концертах або на афтер-паті в Юрмалі", - розповіла Маша Gazeta.ua телефоном із Юрмали.

Всі учасники конкурсу мають щільний графік.

"Просинаємося о пів на десяту ранку. Приводимо себе в порядок, снідаємо і о 10.30 вже починаються репетиції. Вони дуже важкі. Дозволяють виходити лише на обід. В декого репетиції закінчуються опів на десяту вечора або в 11-ій ночі. А потім ще всякі вечірки, на яких треба обов'язково бути. Ревзін (режисер-постановник конкурсу Олександр Ревзін) спеціально влаштовує такі важкі умови, аби перевірити людину на витривалість. І дійсно видно, в кого нерви вже "жим-жим", а хто ще тримається. Ми тримаємося", - підкреслила співачка.

На "Новій хвилі" Маша сподівається на перемогу.

"Яскравих сольних учасниць на конкурсі нема. Хоча мені ніхто ні про що не говорить із журі конкурсу. Тут про таке говорити не прийнято", - зазначила Собко.

Другого конкурсного дня, 28 липня, буде день хіта країни. Маша заспіває хіт Насті Приходько "Мамо". А на день авторської пісні, в п'ятницю — "Я тебя люблю".

"Інших наших пісень навіть не хотіли слухати. Співачка Ірина Дубцова сказала: "Маша, це однозначно твоя пісня", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Маші Собко на "Новій хвилі" не дозволили вдягти сукню українського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі