понеділок, 16 травня 2011 15:51

Спецтема: Євробачення-2011

Міка Ньютон заспіває дуетом з представником Франції на "Євробаченні"

Міка Ньютон заспіває дуетом з представником Франції на "Євробаченні"

Співачка Міка Ньютон, яка цього року на конкурсі "Євробачення" зайняла четверте місце, планує заспівати дуетом з французом Аморі Васілі.

Про це вона розповіла вчора у аеропорту "Бориспіль", куди прилетіла з німецького Дюссельдорфу.

"Під час "Євробачення" подружилася з французьким співаком Аморі Васілі. Після півфіналу він написав мені СМС: "Після оголошення результатів я стрибав на стільці — так радів, що ти вийшла. Після фіналу записав мій номер телефону, запропонував заспівати разом. Я погодилася", - сказала вона.

"В Аморі дуже гарний голос. Впевнена, що дует вийде гарним", - додала вона.

Також Міка розповіла, як її вітали після оголошення результатів фіналу.

"Першими привітали рідні, слали есемески, дзвонили. У коридорі до мене підійшов представник Росії Олексій Воробйов. Він мене привітав, обійняв і поцілував. Він позитивний, хороший хлопець, не вірила, коли розповідали про його виходки. Російський виконавець Олег Газманов написав вітальну есемеску. Учасники англійського гурту "Blue" хвалили мене після кожного виступу", - поділилася вона.

Всього ж Міка отримала кілька сотень СМС з привітаннями.

"Лише в літаку встигла їх прочитати", - сказала Міка.

"Пасажири літака казали мені: "Міко, ти для нас друга на "Євробаченні". Шведа ми не приймаємо. А Італія перемогла по політичним принципам", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон заспіває дуетом з представником Франції на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі