субота, 15 жовтня 2011 16:54

Володимира Кличка не пустили на український тиждень моди
77

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Другого дня Українського тижня моди свої колекції представили шість українських дизайнерів: Олена Даць, Анна Бублик, Тетяна Земскова та Олена Ворожбит, Ліля Літковська та Світлана Бевза.

На наступну весну-літо Олена Даць запропонувала світло-бежеві, світло-сірі та рожеві короткі сукні вільного крою. Анна Бублик запропонувала різний одяг: від коротеньких шортів до довгих в підлогу спідниць. Верхній одяг доповнюють білі воротнички. Серед кольорів домінували білий, світло-фіолетовий та голубий.

"Цього разу я пошила такий одяг, щоб його можна було доповнювати чим завгодно. Наприклад, спідницю можна буде одягнути замість сарафану, а прозора туніка органічно дивитиметься з будь-якою довжиною", - підкреслює дизайнер.

За кулісами за колекцією спостерігає співак Віталій Козловський.

"Анна Бублик запропонувала такий одяг, який можна буде носити щодня, такий собі "casual". І це добре, що це не той одяг, який можна одягати тільки на сцену чи на свято. Я, наприклад, маю пальто Бублик. Часто в неї одягаюсь. Це недорого, бо відразу шию багато речей і беру так сказати оптом", - зазначає Козловський після показу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колекції провідних українських дизайнерів подивляться інваліди

На нову колекцію дизайнерів Земскової-Ворожбит надихнули 60-ті та 90-ті роки. Серед кольорів переважають бежевий, молочний та кораловий.

"60-ті в нас прослідковуються у вигляді геометричних принтів, а 90-ті — у вигляді лаку", зауважують дизайнери.

На їх колекцію прийшли подивитися травесті-діва Монро та подружжя українського футболіста Олександра Шовковського та Ольги Альонової.

"Інколи сиджу на показах, втикаю і думаю: "Боже, що я тут роблю?". А цей мені дуже сподобався. Я часто купую одяг у Ворожбит-Земскової. От зараз на мені лосіни їхні за 1040 гривень. Я із тих людей, які купують одяг. А то чекати, поки тобі подарують дорогущу сукню за тисячу євро, це вже жлобство якесь", - відмітила Монро.

В колекції Лілії Літковоської переважає тренд уніформи та мінімалізму. Моделі дефілюють в просторих білих та чорних сукнях різної довжини. На ногах босоніжки на височенному підборі із спортивною підошвою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкриття Тижня моди дружина Кахи Каладзе прийшла з вишнями на голові

"Одяг Літковоської — це завжди мистецтво. Щодо взуття на моделях, на яке всі звернули увагу, то воно тільки для подіуму. Ходити в ньому, певно, неможливо, бо воно нестійке. А ще одяг Літковоської просто незносимий. Його можна носити сто років, а потім ще комусь передарувати", - зізнається телеведуча Оля Фреймут.

Другий день тижня моди завершується показом Світлани Бевзи. На моделях строгий геометричний одяг із клейоночної тканини та напівпрозоре взуття. На показ колекції Бевзи спізнюється боксер Володимир Кличко. В зал його не пускають.

"Нічого страшного! Подивлюся стоячи", - каже боксер. Хвилин з три стоїть, а далі швидким кроком прямує до виходу.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка не пустили на український тиждень моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі