четвер, 16 травня 2013 11:12

На відкриття Каннського фестивалю голлівудські зірки одягли під дощ прозорі сукні
44

На французькій Рів'єрі ввечері в середу, 15 травня, почалася церемонія відкриття 66-го Каннського кінофестивалю. Церемонію відкрив Леонардо ді Капріо, який виконав головну роль у фільмі "Великий Гетсбі".

На червоній килимовій доріжці з'явилися також Стівен Спілберг, Ніколь Кідман, Керрі Малліган і група танцюристів, одягнених у стилі 1920-х років. Вони виконали танець під одну з композицій, що увійшли в саундтрек до "Великого Гетсбі".

У ролі ведучої церемонії відкриття виступила французька актриса Одрі Тоту. Головою журі фестивалю став Стівен Спілберг. До його складу увійшли також індійська актриса Відья Балан, японський режисер Намо Кавасе, британська режисер Лінн Ремсі, актори Даніель Отей, Ніколь Кідман і Крістоф Вальц, режисери Енг Лі та Крістіан Мунджіу.

В основному конкурсі Каннського фестивалю цього року беруть участь 20 фільмів. У їх числі "Великий Гетсбі" режисера База Лурмана, з якого почнеться показ, а також "Венера в хутрі" Романа Поланскі, "Тільки бог пробачить" Ніколаса Віндінга Рефна, "За канделябрами" Стівена Содерберга, "Усього 17" Франсуа Озона, "Усередині Льюин Девіса" братів Коен, "Зулу" Жерома Саля та інші.

Зараз ви читаєте новину «На відкриття Каннського фестивалю голлівудські зірки одягли під дощ прозорі сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі