понеділок, 28 травня 2012 17:39

Лідера американського гурту "W.A.S.P." у Києві викликали "на біс" 10 хвилин
11

Виступ почався без затримки: через 10 хвилин після того, як люди зайшли до залу
Фото: Фото: Олег Жмаченко
Від найпершого складу гурту лишився лише Блекі Лоулесс
Від найпершого складу гурту лишився лише Блекі Лоулесс
Музиканти W.A.S.P. виступали півтори години, наприкінці концерту фани аплодували і звали їх “на біс” 10 хвилин. Після цього артисти ще раз вийшли на сцену, зіграли кілька класичних хітів зі свого репертуару
Музиканти W.A.S.P. виступали півтори години, наприкінці концерту фани аплодували і звали їх “на біс” 10 хвилин. Після цього артисти ще раз вийшли на сцену, зіграли кілька класичних хітів зі свого репертуару

25 травня у столичному клубі "Бінго" відбувся виступ американського метал-гурту W.A.S.P.

Концерт провели в рамках туру на честь 30-річного ювілею групи. Виступ почався без затримки: через 10 хвилин після того, як люди зайшли до залу.

"Лідер гурту 55-річний Блекі Лолесс не любить фотографуватися і трохи боїться незнайомих людей, які до нього підходять. Можливо, це пов'язане із тим, що свого часу на нього двічі нападали шанувальники. Після цих випадків він став закритим і практично не спілкується із фанами", - каже один із організаторів концерту.

На концерт приїхали чоловік співачки Альони Вінницької Олексій Большой із братом та охоронцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірокези, чорні сукні і білий грим: готи з'їхалися в Лейпциг

Музиканти W.A.S.P. виступали півтори години, наприкінці концерту фани аплодували і звали їх "на біс" 10 хвилин. Після цього артисти ще раз вийшли на сцену, зіграли кілька класичних хітів зі свого репертуару.

"Дуже сподобалося, що біля сцени три екрани — один великий позаду сцени та два по боках. На них показували кліпи гурту і кадри воєнної хроніки. Відеоряди дуже притаманні для виступів W.A.S.P., гарно передають атмосферу. Блекі — у прекрасній вокальній формі, не дивлячись на поважний вік", - ділиться враженнями від концерту шанувальник гурту Олексій Іванчук.

Гурт W.A.S.P. став відомим у 1980х роках завдяки тому, що під час концертів музиканти використовували елементи тортур і вбивства тварин. Проти них порушували кілька судових справ, але усі вони завершилися для виконавців виграшем. Зараз гурт активно гастролює, але шокуючі сцени під час концертів використовувати припинили. Від найпершого складу гурту лишився лише Блекі Лоулесс.

Зараз ви читаєте новину «Лідера американського гурту "W.A.S.P." у Києві викликали "на біс" 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі