субота, 26 травня 2012 15:11

Руслана заплакала на сцені за Борисом Возницьким
17

Фото: ФОТО: Євген БОРІСОВ

З 16 години 25 травня у центрі Львова біля головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка розпочалося святкування на Євро-2012, організоване компанією "Укртелеком".

Поруч із головною концертною сценою встановили великий гральний намет у формі половини футбольного м'яча, де розмістили ігрову зону. Кожен бажаючий міг зареєструватися у волонтерів, отримати браслет із номером, виграти обрану гру і взяти участь у розіграші призів у вигляді кепок з символікою компанії, або головний приз – білет на футбольний чемпіонат Європи.

О 19:00 на сцену мали вийти Руслана та Скрябін.

"Привела дитину погуляти, нехай подивиться на Руслану, - розповіла Катерина Поляк. – Малій зараз 6 років, їй усе цікаво, любить співати. А футбол я не люблю, через нього більше проблем. Дороги ремонтувати мають без футболу і аеропорти будувати також, це просто блюзнірство зі сторони влади".

Ліворуч перед сценою стояли кілька сотень десантників, за ними спортсмени. Праворуч стояли курсанти-МНСники та солдати-будівельники.

"Дивно, що десантників зігнали сюди бути масовкою замість того, щоб вони навчалися, - прокоментував ситуацію Віталій Шпара, старший чоловік із борідкою. – У мій час такого не було, нас не використовували як масовку".

О 19:15 до людей вийшла Руслана, одягнена у зелено-коричневу безрукавку та чорні штани, черевики й сітчастий светр.

Замість веселощів та запальних "диких танців" Руслана завела сумні пісні. На двох великих екранах, що розташовувалися по боках сцени концерт транслювали у чорно-білих тонах.

Лише фото нещодавно померлого Бориса Возницького, які періодично демонструвалися публіці, були кольорові.

По закінченню чергової пісні Руслана заплакала. Вона відійшла подалі від глядачів, щоб витерти сльози. У цей час курсанти МНСники спробували підтримати жінку і на всю площу закричали: "Руслана! Руслана! Руслана!".

Виконавиця повернулася і заспівала "Ой летіли дикі гуси". При кінці пісні на сцену вийшли кілька десятків дітей із білими голубами в руках.

"Борис Григорович мав унікальну рису, - він просто вмів любити, - сказала співачка тримаючи у руці голуба. - Він був запрошений на цей концерт, мав бути тут. Зараз ми хочемо надіслати йому свої сердечка у вигляді цих білих і ніжних голубів. Борис Григорович, ви назавжди залишитеся живим для нас".

Усіх птахів випустили у небо.

"Найлегше було б просто посумувати, поплакати і все, - на сцену вийшов Кузьма зі Скрябіна. – Але ми так робити не будемо. Ми пом'янемо цю людину файно, бо він був хорошим чоловіком. Того ми зараз будемо веселитися для нього".

Кузьма заспівав "Люди як кораблі", пісню про школу та ще кілька відомих хітів і на сцену повернулася Руслана з гарним настроєм.

"Ну що, готові грати? Зараз ми будемо змагатися і маємо перемогти Київ у гучності своїх голосів, - заводила жінка публіку. - Суть гри у тому, щоб закричати настільки гучно, щоб набрати як найбільше децибелів. Поки лідирує Київ. Він набрав 117, далі Харків 116. Я вірю у Львів".

Змагання пройшли у кілька етапів. Ведуча постійно підбадьорювала солдатів, щоб вони кричали гучніше. Та Львів усе ж поділив 2-ге місце із Харковом за силою свого звучання.

Зараз ви читаєте новину «Руслана заплакала на сцені за Борисом Возницьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі