Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2018 07:50

"З такими композиціями не перемагають"

Автор: www.facebook.com/Tayanna
  Співачка Таяна — Тетяна Решетняк з Чернівців єдина з фіналістів ­Національного ­відбору Євробачення виступить з україномовною композицією ”Леля”
Співачка Таяна — Тетяна Решетняк з Чернівців єдина з фіналістів ­Національного ­відбору Євробачення виступить з україномовною композицією ”Леля”

— Слава Богу, що я вас не бачив на дитячому Євробаченні. Не люблю співаючих беззубих дітей, — каже продюсер 44-річний Андрій Данилко співаку Владиславу Каращуку, 20 років. Він тричі брав участь у відборі на дитячий конкурс. Нині став фіналістом Національного відбору на Євобачення-2018.

— Киянин Владислав Каращук, сценічне ім'я Лауд, має прекрасний вокал і цікаву англомовну пісню "Очікування", — розповідає музичний журналіст Філ Пухарєв, 26 років. — Таку, що номер можна було слухати із заплющеними очима. Але не вистачає родзинки. Відчувалося, що не знав, як поводитися на сцені. Це — телевізійний конкурс. Навряд чи глядачі люб­лять вухами.

24 лютого у фіналі Національного відбору на Євробачення-2018 у столичному Центрі культури "Київський політехнічний інститут" виступлять шість виконавців.

Гурт електронної ­музики "Ерайсд" створили співачка з Харкова 25-річна Софія Сухорукова з київськими музикантами. Серед них — барабанщик гурту "Бумбокс" Олександр Люлякін, 38 років. На нацвідборі виступають з англомовною піснею "Герої".

— Британська преса називає "Ерайсд" інтелігентною танцювальною музикою, — продовжує Пухарєв. — Соня Сухорукова — сильна вокалістка, але конкурсній пісні не вистачає звучання гітари.

Учасниця телевізійного талант-шоу "Х-фактор" Ірина Василенко, 31 рік, під сценічним ім'ям Вільна виконала англомовну композицію "Лісова пісня". Її номеру в етнічному стилі журі поставили низьку оцінку. У фінал Вільна вийшла після голосування глядачів, які в першому півфіналі дали співачці максимальний бал.

Троє з шести фіналістів брали участь у минулорічному відборі Євробачення.

— Багато хто говорить про тріумфальне повернення Меловіна (сценічне ім'я одесита 20-­річного Костянтина Бочарова. — ГПУ). Я з минулого року так і не зрозумів, що особливого глядачі побачили в цьому артистові. Цього разу він заспівав "Під сходами". Стандартна композиція для Євробачення, але з такими не перемагають. Весь номер на сцені стояв рояль і, за законами жанру, з ним щось мало відбутися. Я чекав, коли з нього полізуть балерини, як у росіянина Діми Білана 2006 року. А врешті Меловін просто зіграв на інструменті, хоч це трохи пожвавило номер. Журі в один голос заявляють, як Меловін виріс за рік, але неозброєним оком цього не ­видно.

Дует "Каднай" представив англомовну пісню "Удар від Всесвіту". Хлопці енергійні. Я був на їх концерті. На екрані відчувається лише 50 відсотків заряду, що вони випромінюють наживо.

Таяна (сценічне ім'я 33-річної Тетяни Решетняк із Чернівців, — ГПУ) після минулорічної участі зробила правильні висновки. Замінила ліричну пісню про нещасне кохання на танцювальний номер "Леля". Єдина у фіналі Національного відбору співатиме українською.

Перемогу нацвідбору українські букмекери пророкують Меловіну. Аутсайдерами вважають Лауда і Вільну.

Початок трансляції фіналу на телеканалах СТБ і UA: Перший о 19:00.

Виконавців оцінюватиме журі — переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала, продюсери Андрій Данилко і Євген Філатов. Оцінки професіоналів підсумують із голосами глядачів. За однакової кількості балів, перевага надається вибору публіки.

Пісенний конкурс Євробачення-2018 пройде 8–12 травня у столиці Португалії Лісабоні.

Зараз ви читаєте новину «"З такими композиціями не перемагають"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути