Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 16:02

В"ячеслав Бутусов відмовився виступати в цирку через алергію

Минулого тижня у Луганському цирку зірвався концерт пітерської рок-групи "Ю-Пітер". За кілька годин до виступу на дверях цирку з"явився листок із написом "Концерт відміняється". Касирки пояснювали людям, що група взагалі не приїхала до Луганська. Квитки на концерт коштували від 50 до 200 грн. Усім глядачам, які придбали їх, гроші повернули.

"Ю-Пітер" насправді у місті був. Він виступив на відкритті нічного клубу "Айсберг". Співати у цирку лідер гурту, 46-річний В"ячеслав Бутусов відмовився.

— Нас не попередили, що концерт буде в приміщенні цирку, — сказав Бутусов організаторам із луганського концертного агентства "V.I.P-musik". — А в мене алергія на шерсть тварин.

Співак показав медичну довідку, що він — алергик.

— Я вже багато років не співаю в цирку, — заявив він. — Виступаю лише на майданчиках просто неба або в будинках культури.

Агентство "V.I.P-musik" заплатило групі "Ю-Пітер" аванс. Бутусов пообіцяв його повернути.

Група "Ю-Пітер" удруге зриває концерт у Луганську. Уперше це сталося 2002-го. Тоді гурт Бутусова теж мав виступити в приміщенні цирку. В"ячеслав вийшов на сцену, постояв біля мікрофона, пробурмотів щось під ніс і пішов. Гроші за квитки на концерт тоді також усім повернули.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Бутусов відмовився виступати в цирку через алергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути