вівторок, 21 жовтня 2008 15:23

Влада Литовченко знялася в кліпі Козловського

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Зріст співака Віталія Козловського 171 сантиметр, а колишньої моделі Влади Литовченко — 178. Для зйомок у кліпі ”Дождь стучит в окно” Віталія поставили на 15-сантиметровий ящик, а Владу взули в мокасини без підборів. За сценарієм вони грають закоханих
Зріст співака Віталія Козловського 171 сантиметр, а колишньої моделі Влади Литовченко — 178. Для зйомок у кліпі ”Дождь стучит в окно” Віталія поставили на 15-сантиметровий ящик, а Владу взули в мокасини без підборів. За сценарієм вони грають закоханих

У столичному кінотеатрі "Тампере" 23-річний співак Віталій Козловський знімав кліп на пісню "Дождь стучит в окно". На головну роль запросив 38-річну Владу Литовченко, власницю модельного агентства "Карін". Віталій і Влада грають закохану пару. Він живе в Лондоні. Вона — у Парижі.

Знімають Литовченко, яка за столом пензлем пише картину. У цей час герой Козловського бачить перед собою її малюнок.

— Владочка, не так игриво наклоняй голову, — підказує режисер Андрій Новосьолов.

Надворі, біля службового входу, Козловський показує великий мікрофон із камінцями цирконію. Напередодні співак отримав його в Донецьку за перемогу в номінації "Найкращий співак".

— Майже 7 кілограмів, — зважує мікрофон у руці. — Нагороди виставляю вдома. Є в мене скляні полички. Але цю не поставиш, бо заважка. Може, на комоді примощу.

— Подзвонив Литовченко привітати її з весіллям, — згадує він. Минулого місяця Влада таємно повінчалася з дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим. — Кажу їй у телефон: "Владик! А в клипик?..". Вона відразу погодилася. Раніше вона не була схожа на романтичну героїню. А зараз Влада щаслива, очі сяють.

У відео Віталія Козловського "Красота-разлука" знялася власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко. У кліпі "Ты хотела" — телеведуча Маша Єфросиніна.

— І Олі Сумській давно обіцяв, — потирає лоба Віталій. — Напевно, якби говорив про це менше, то давно вже знялися б разом. Оля трохи ображалася, що не запросив її в кліп "Знаєш".

У павільйоні прохолодно, оголені плечі Литовченко вкриваються гусячою шкірою. Стиліст Василь Бондаренко накидає їй на плечі біле пальто.

— У Віталика знімаються найкрасивіші жінки України. Хай він пробачить мені, але під час зйомок я думаю про свого чоловіка, — пошепки каже Влада.

Зйомки тривають понад 20 год. Кліп вийде на екрани наприкінці жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко знялася в кліпі Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути