вівторок, 16 серпня 2011 00:30

Відьми й чаклуни приходять до влади

Автор: фото з сайта www.empik.spravka.ua
  У романі Володимира Єшкілєва ”Побачити Алькор” відьми та масони змагаються за ”машину проклять”. З її допомогою можна насилати хвороби і смерть
У романі Володимира Єшкілєва ”Побачити Алькор” відьми та масони змагаються за ”машину проклять”. З її допомогою можна насилати хвороби і смерть

— Вивчаю масонство і магію понад 20 років. Маю серйозну бібліотеку з цієї тематики. Їздив досліджувати чаклунство в Єгипет, Індію та Тибет, — розповідає івано-франківський письменник Володимир Єшкілєв, 46 років. Його детективний роман "Побачити Алькор" вийшов у харківському видавництві "Фоліо". У ньому йдеться про боротьбу між масонами й окультною сектою. У книжці 320 сторінок. Автор написав її за вісім місяців.

— Алькор — тьмяна зірка у сузір'ї Великої Ведмедиці. В Іранському царстві кандидату на лучника показували зоряне небо і питали, де ця зірка. Якщо не бачив, не ставав стрільцем. Вислів "Побачити Алькор" означає бути прозірливою людиною.

Під час написання книжки Єшкілєв їздив до США і відвідав масонський храм.

— В Америці їх тисячі. Був на екскурсії у вашингтонському масонському меморіалі. Це восьмиповерхова вежа із величними колонами і пірамідальною верхівкою. При вході є гігантська позолочена скульптура американського президента Джорджа Вашингтона. Меморіал побудувала масонська ложа, до якої він належав.

Події роману відбуваються в сучасній Україні.

— Відьми й чаклуни раніше сиділи по селах, а тепер приходять до влади. Вони діють через контакти з політиками. Я називаю це відьмократією. У романі політики й олігархи стають знаряддям у руках містичних сил. "Побачити Алькор" — це роман-попередження.

Масони та відьомська секта змагаються за містичну "машину проклять". За допомогою неї можна насилати хвороби і смерть.

— Герой звертається до керівника охоронної агенції, щоб розслідувати напад на масонський храм. Фірма має встановити нову охоронну систему. Я був пов'язаний із охоронним бізнесом, тому наводжу точну інформацію про системи безпеки.

Наступний роман письменник присвятить Григорієві Сковороді.

— Робоча назва "Андрогін". Це досконала істота, яка піднялася над тілесним. Не писатиму нудну біографію. Буде й любовна лінія.

Зараз ви читаєте новину «Відьми й чаклуни приходять до влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути