вівторок, 11 червня 2013 05:30

Вакарчук зайняв місце Арбеніної

Вакарчук зайняв місце Арбеніної
Фото: Галина Остаповець

— Перед вылетом сюда подарила новый сингл няне. Тут она звонит в Киев: "Диана Сергеевна, мне неудобно об этом говорить, но диск, который вы мне подарили, не работает". Как, спрашиваю. "Там только две песни играет", — розповідає російська співачка 38-річна Діана Арбеніна о 21.00 у київському ресторані-клубі "Толстой". Тут лідерка гурту "Нічні снайпери" уперше представила сингл "Фієста" — диск із двома новими піснями. Платівку продають за 100 грн.

— Востаннє була в Києві 26 вересня. Для мене приїхати зараз сюди — як на батьківщину, у Магадан, — каже Арбеніна о 9.15, наливаючи собі каву. З 2011-го співачка два сезони була тренером на співочому шоу "Голос країни".

Чому так довго не приїжджали?

— Мала багато концертів. Також мене дуже сильно розкатала та машина, в яку я себе добровільно впрягла. Маю на увазі "Голос країни". Всі ці мої сльози, переживання. Плюс непрості стосунки з людьми, які все це знімали. Їм треба, щоб все було по сценарію, а мені він до чого? Тому, коли торік переміг мій другий "випускник" Павло Табаков, я сказала, що мене більше там не буде.

Спілкуєтеся з Табаковим?

— Так, але він зі мною особливо не радиться, бо самостійний артист. Єдине, хотів заспівати дуетом, але щось не вийшло. За той рік, доки сиділа в телевізорі, від професії себе відірвала. Музикою не займалася взагалі. Моя група навіть забула, як я виглядаю. Вони мене зустрічали то в Чернігові, то у Львові. Ми ж тоді об'їхали всю Україну, 37 міст. Я назавжди запам'ятаю Білу Церкву — кілька п'ятиповерхівок, ринок, кінотеатр і афіша "Ночные снайперы". Це було просто чудово. Тому після проекту я віддалася музиці зі страшною силою. Дуже за нею засумувала.

Стежите за шоу зараз?

— Не дивилася жодного випуску. Але знаю, що моє місце зайняв Святослав Вакарчук. Ми з ним зустрілися в аеропорту Сімферополя, коли був перший сезон. У мене Ліка Бугайова (учасниця шоу, була в команді Арбеніної. — "ГПУ") якраз заспівала пісню "Відпусти". Я йому кажу: "Слава, знаєш, така класна пісня". А він відповідає: "Ну, да, тяжко там тобі. Я би, звісно, ніколи туди не пішов". Але пішов. Проект сильний, нічого не скажеш. Ми потім у Росію його привезли. Росія — країна із гальмами, тому вони приєдналися пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук зайняв місце Арбеніної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути