середа, 26 травня 2010 04:45

У півфіналі Альоші прогнозують передостаннє місце

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Співачка Альоша виступатиме на Євробаченні 27 травня. Журі не сподобалися ні її образ, ні вбрання
Співачка Альоша виступатиме на Євробаченні 27 травня. Журі не сподобалися ні її образ, ні вбрання

23 травня в столиці Норвегії Осло розпочався пісенний конкурс Євробачення. Його відкрив минулорічний переможець 24-річний Олександр Рибак.

Українська учасниця 24-річна Альоша виступить 27 травня з піснею "Солодкі люди". У другому півфіналі її номер восьмий. Після репетицій журі розкритикувало її виступ.

— Альоша невиразна конкурсантка, — кажуть одразу кілька членів журі. — Вона маловідома і не зробила турне Європою. Таких учасників є декілька, але вони намагаються заявити про себе — ходять на вечірки, виступають у клубах. Альоша сидить у готелі. Її команда непривітна. Та й сукня непоказна, образ незавершений.

Альоша вийшла на сцену в довгій рожевій сукні з червоними мотузками, що звисають. Поверх одягла чорний плащ із каптуром. Плаття пошила столична дизайнерка Лілія Літковська.

Панікувати зарано

— У неофіційному рейтингу нашу сукню вважають найоригінальнішою, — заперечує співачка. — Це антигламурне вбрання, не кожен до кінця зрозумів. У кінці пісні в мене на руках мала з"явитися земна куля, яку я хотіла запустити в залу. Організатори попросили зняти цю частину, бо куля потрапляла в камери операторам.

За внутрішнім СМС-голосуванням в Осло Альоша займає 16-те місце серед 17 учасників півфіналу.

— Панікувати зарано, — говорить президент Національної телерадіокомпанії Валід Арфуш, 39 років. — Упевнений, що вона потрапить у сімку. Нічого страшного, якщо Україна не займе високого місця. Головне, що ми правильно беремо участь, красиво, демократично.

"Ми її не готували до кар"єри співачки"

— Як готується донька до конкурсу? Телефонуєте їй в Осло? — цікавиться "ГПУ" в Олександра Миколайовича, батька співачки Альоші, напередодні її виступу у півфіналі Євробачення. Із дружиною Людмилою він живе в Запоріжжі.

— Ми з дружиною пенсіонери. Грошей, аби дзвонити доньці за кордон, не маємо. Тому про новини дізнаємося більше з Інтернету. Для нас була несподіванкою її участь у Євробаченні. Ми її не готували до кар"єри співачки. Хоч у сім"ї всі співають: я, мама, сини Руслан і Олександр. Жодне чаювання, свято, застілля не обходиться без пісень. Сини грають на гітарі, проте обрали чоловічу професію — стали військовими.

— Кажуть, у школі ваша донька багато виступала на концертах. Напевно, не було відбою від кавалерів?

— Вона постійно писала мелодії, вірші. Підбирала музику. Коли їй подарували електричне піаніно, не вставала з-за нього. Кавалери були в неї на останньому місці. Вихованням більше займалася моя дружина. Я заробляв гроші й був завзятим рибалкою. Одного вечора сиділи, їли тараньку. Прибігла Альона й попросила рибки. Тоді вона ще навіть букву "р" не вимовляла. Я почистив шматок. За хвилину прибігає, просить іще. Перші два шматочки вона віднесла братам і лише третій узяла собі.

Дмитро КРІШТОПА

Зараз ви читаєте новину «У півфіналі Альоші прогнозують передостаннє місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути