четвер, 28 січня 2010 17:11

У кліпі Світлана Лобода важить 150 кілограмів

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Світлана Лобода в кліпі на пісню ”Жить легко” знімалася в силіконовій масці, що зробила з неї товстуху. Під одягом співачку обмотали кількома шарами поролону
Співачка Світлана Лобода в кліпі на пісню ”Жить легко” знімалася в силіконовій масці, що зробила з неї товстуху. Під одягом співачку обмотали кількома шарами поролону

Київська співачка 27-річна Світлана Лобода у кліпі "Жить легко"  з"явилася 150-кілограмовою  жінкою, яка сидить перед телевізором і їсть піцу.

— Мы создали образ, который никого не оставит равнодушным. Моя мама дуже мініатюрна і струнка, а в мене її гени, тому погладшати не боюся. Люблю фрукти, вівсянку, варені овочі, рис, п"ю тільки свіжовичавлені соки. І займаюся хореографією.

Режисер Алан Бадоєв, 28 років, знімав кліп дві доби. Товстунку зі Світлани робила команда російських гримерів. На перевтілення витратили 6 год. Їй одягли костюм із кількох шарів поролону, що імітує тіло. У бюст насипали крупи. З обличчя зняли гіпсову маску, потім наповнили її силіконом.

За сюжетом, Світлана переживає депресію. Сидить у червоній в"язаній шапці перед телевізором, біля неї сім коробок із піцою. Наприкінці кліпу їй ввижається, що знову стала стрункою. На її голові — корона, як у статуї Свободи.

Пісню "Кто сказал, что жить легко" Світлана Лобода презентувала 13 грудня на фінальному концерті "Фабрики зірок". Виконала композицію із "фабрикантом" Олексієм Матіасом.

— За цей час вона вже стала гімном неформалів, хіпі та панків.  Олексій дуже хвилювався, бо частіше співає лірику. Але я пообіцяла, що цей номер стане найяскравішим за весь час його участі на фабриці. Так і вийшло.

Пісня "Жить легко" займає перші сходинки у радіо-чартах.

Зараз ви читаєте новину «У кліпі Світлана Лобода важить 150 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути