пʼятниця, 02 вересня 2016 07:35

У кінотеатрах покажуть корейську еротичну стрічку

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.kinopoisk.ru
  Корейський актор 38-річний Ха Джон у фільмі ”Служниця” грає роль шахрая, який зваблює молоду аристократку. Її зіграла 34-річна Кім Мін-Хі
Корейський актор 38-річний Ха Джон у фільмі ”Служниця” грає роль шахрая, який зваблює молоду аристократку. Її зіграла 34-річна Кім Мін-Хі

— Покоївка має переконати дівчину вийти заміж за шахрая, але закохується у неї. Це ставить хрест на планах злочинця, — розповідає про корейський фільм "Служниця" кінокритик Андрій Алфьоров, 39 років. Еротичний трилер режисера 53-річного Пак Чхан Ука 2016-го номінували на "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю. 8 вересня картина виходить в український прокат.

— Історія відбувається у 1930-х в окупованій японцями Кореї, — продовжує Алфьоров. — У віддаленому маєтку живе старий аристократ з осиротілою племінницею Хідеко. Молодий шахрай на прізвисько Граф розробляє план — як одружитися з дівчиною. Хоче заволодіти її багатствами, а згодом відправити до психлікарні. Для цього намагається втертися в довіру до її дядька. Вдає японського князя. А до Хідеко як служницю підсилає злодюжку-сироту Соке. Ніхто в цій стрічці не є тим, ким здається. Щоб допомогти глядачеві розплутати вузол інтриг, режисер розділив фільм на три частини. Одна історія, знята з різних ракурсів від імені кожного героя. Це допомагає скласти повну картину подій. Часто буває, що режисер сам не розуміє, як хотів закінчити стрічку, і пропонує це зробити глядачеві. В цьому фільмі питань не залишиться.

"Служницю" зняли за мотивами роману "Оксамитові пальчики" англійської письменниці Сари Вотерс. У книжці дія відбувається у Великій Британії ХIX ст.

699 експонатів зібрали працівники столичного Музею видатних діячів української культури для виставки "Іван Франко і Київ". Готували її вісім років.

— При вході висить весільний рушник Франків, — розповідає завідувачка науково-дослідного відділу музею 38-річна Лариса Каневська. — Хоча сестри Ольги Хоружинської відмовляли її виходити за Франка. Був некрасивий, не мав роботи, двічі відсидів. Останній експонат, який відшукали, це намисто. Його купили художник Фотій Красицький і Франко у Львові. Письменник подарував його дружині. 84-річний Роланд Франко, онук Івана Яковича, передав музею ступку, що належала родині з 1860-го. Це — найдавніший експонат.

Виставка "Іван Франко і Київ" працює з 27 серпня. Вхід коштує 20 грн.

Зараз ви читаєте новину «У кінотеатрах покажуть корейську еротичну стрічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути