четвер, 03 січня 2008 17:43

Тіна Кароль написала книжку для дітей

 

Казка "Великі пригоди Павутинки", яку написала 22-річна співачка Тіна Кароль (справжнє ім"я Тетяна Ліберман), з"явиться у книгарнях на Різдвяні свята.

На прес-конференцію 26 грудня співачка приїхала в сірій сукні з великим вирізом на грудях. Волосся зібране в гульку.

— От, захрипла, — прокашлюється. — По три концерти щодня, ось горло і не витримало, — пояснює.

Книжка вийде українською та російською мовами.

— Це історія маленької гусенички, яка хоче стати метеликом, — розповідає Кароль. — На її шляху трапляються різні жучки-павучки. Усі ці герої траплялися мені на шляху, ця книжка має автобіографічний підтекст. Навіть назва ПауТінка співзвучна з моїм ім"ям. Тут є Павук, який навчив Павутинку музичної грамоти. Я писала його з Йосипа Давидовича Кобзона. Алла Пугачова виступить мудрою Совою.  Філіп Кіркоров у мене — Зозуля. Будуть зображені не тільки російські зірки шоу-бізнесу, а й українські. Але вони про це ще не знають, — каже Тіна Кароль та п"є воду.

У мене буде багато дітей і велика родина

— А негативні герої є? — питають у неї.

— Мені зустрівся лише один негативний персонаж — Олег Чорний (колишній продюсер співачки, який пішов від неї торік на її день народження, 24 січня. — "ГПУ"). Він зображений в образі чорного Жука, який обманює Павутинку, і через це вона падає з дерева. Але все закінчується добре, — продовжує, гортаючи книжку, Тіна Кароль.

Створити дитячу книгу вона надумала торік.

— Я багато займалася благодійністю, зустрічалася з хворими дітьми, зокрема онкохворими. І подумала: а що вони читають? Почала продивлятися дитячі книжки, і мене збентежило, що в Україні їх мало випускають. Так народилася ідея зробити дітям подарунок, видати українську добру повчальну казку. Упевнена, діти навіть цитуватимуть її, — розповідає хриплим голосом.

Каже, доки писала, разів із десять змінювала текст. Тіну запитують, чи не наслідує вона американську співачку Мадонну, яка теж почала писати книжки для дітей.

— Мадонна тут ні до чого, тим більше, що вона їх пише для власних дітей. А в мене їх поки що немає. Мені рано ще, — вигукує Кароль і починає кашляти. — Хоча я усвідомлюю свою жіночу роль. Мабуть, у мене буде багато дітей і велика родина, — додає.

— Найважче було зробити ілюстрації для книги, — розповідає продюсер співачки Олеся Рябініна. — Уявляєте, що треба зобразити Аллу Пугачову, та ще й в образі сови. Свої малюнки нам приносили понад сотня художників. Було складно визначитися.

Книжка "Великі пригоди Павутинки" видана у твердій палітурці накладом 7 тис. примірників. Коштуватиме приблизно 35 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль написала книжку для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути