четвер, 09 липня 2009 20:11

Таїсія Повалій розбила колінну чашечку

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Таїсія Повалій 28 червня впала зі сцени в концертному залі ізраїльського міста Тель-Авів. Вона розбила собі колінну чашечку
Таїсія Повалій 28 червня впала зі сцени в концертному залі ізраїльського міста Тель-Авів. Вона розбила собі колінну чашечку

Співаки 44-річна Таїсія Повалій та Микола Басков, 32 роки, наприкінці червня їздили в концертний тур ізраїльськими містами Беер-Шева, Хайфа і Тель-Авів.

— Я давно мріяла побувати на землі обітованій, — каже артистка. — Тому з чоловіком (продюсером Ігорем Ліхутою. — "ГПУ") приїхала за день до початку туру. Побували біля Гробу Господнього, Стіни плачу. Молилися в храмі, де різні конфесії ведуть службу біля місця з благодатним вогнем.

Останній концерт у Таїсії був 28 червня в Тель-Авіві. За 20 хв. до завершення виступу під час виконання пісні "Ти ж мене підманула" співачка впала зі сцени.

— Мене підвів довгий шлейф сукні. А ще не було світла в залі. Коли виходжу зі сцени в залу, завжди голосно кажу в мікрофон: "Дайте світло!" А тут персонал ні слова не розумів російською.

Повалій упала вниз, до першого ряду.

— Спочатку подумала, що зламала ногу. Але виявилося, що тільки розбила колінну чашечку. Найгірше, що ніхто з глядачів у перших рядах не подумав подати руку. Усі фотографували мене й сміялися.

Двоє охоронців підвели співачку, провели за лаштунки. Медики заборонили їй продовжувати виступ, та вона співала ще 20 хв. Після концерту поїхала до лікарні.

13 липня Повалій планує виступити в російському Санкт-Петербурзі на концерті естрадного виконавця Стаса Михайлова.

Поїде туди без свого хореографа 28-річного Антона Смецького. 7 липня в Києві на вул. Радужній його поранили ножем, побили, забрали мобільний телефон, $100 і 300 грн.

Антон о пів на п"яту ранку повертався зі студії звукозапису. Коло будинку відпустив таксі й зайшов у кафе купити мінералки. Біля входу на нього накинулися кілька чоловіків. Пораненого Антона відвезли до лікарні. Медики не знають, чи зможе він надалі танцювати.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій розбила колінну чашечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути