вівторок, 16 липня 2013 05:15

"Тату" приїдуть у Київ у вересні

"Тату" приїдуть  у Київ у вересні

Концерт британського гурту "Депеш мод", що відбувся наприкінці червня на столичному НСК "Олімпійський", відвідали 65 тис. слухачів. Про найцікавіших гастролерів кінця літа й початку осені розмовляємо з продюсером і радіоведучим 51-річним Олегом Буреніним.

28 липня удруге відвідають Україну британські рокери "Моторхед". Чотири роки тому на аеродромі "Чайка" музикантів розчарувала мала кількість слухачів. "На наші репетиції фанів більше ходить", — заявив тоді лідер гурту Лені Кілмістер.

— Організатори й цього разу невдало обрали час концерту, — каже Олег Буренін. — Знову літо, усі  на морях, зокрема я. Шкода, люблю їхню енергетику. З іншого боку, Україна ніколи не була рок-державою. У Росію "Моторхед" приїжджають часто, відвідують безліч міст, і всюди зали переповнені.

300 грн коштуватимуть найдешевші квитки на шоу, що відтворює виступи легендарної англійської групи "Пінк Флойд", яка не гастролює із 1994-го.

Декілька років тому в Києві висіли афіші, що на "Олімпійському" наче має виступити засновник групи Роджер Воутерс. Та концерт не узгодили із музикантом. Тому українським організаторам довелося повернути гроші за квитки. Як компенсацію слухачам показали мюзикл, музику до якого писав Воутерс. Та більшість хотіли побачити музиканта й залишили зал задовго до закінчення вистави.

— Шоу 24 вересня в Палаці "Україна" цікаве лише тим, хто не розуміє, що таке "Пінк Флойд". Відтвореними один в один декораціями не заміниш музикантів, двох з яких вже немає з нами. Та й кавер-версії чужих пісень класно робити можуть лише Джо Кокер і Род Стюарт.

27 вересня в київському клубі "Стереоплаза" вперше після розпаду дасть концерт російська група "Тату".

— Це єдиний гурт із пострадянського простору, що досяг вершин у світовому шоу-бізнесі, — розповідає Олег Буренін. — Особливо "татуманія" була у Великій Британії на початку 2000-х. Крім іміджу школярок із начебто нетрадиційною орієнтацією, у "Тату" була й сучасна музика. Аншлаг на концерті в Києві забезпечений. Спрацює ім'я. Прийдуть юні дівчатка та старші слухачі, які пригадають, як це було 15 років тому. Останні захочуть подивитися, як сьогодні виглядають Катя і Юля — дівчатка в коротких спідничках, які стали тітками й самі мають дітей.

Зараз ви читаєте новину «"Тату" приїдуть у Київ у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути