Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 17:58

Спогади доньки Фіделя Кастро екранізує Роберт Мореско

  Єдина донька кубинського лідера Фіделя Кастро Аліна Фернандес живе в Америці, працює радіоведучою
Єдина донька кубинського лідера Фіделя Кастро Аліна Фернандес живе в Америці, працює радіоведучою

Голлівудський сценарист 60-річний Роберт Мореско, володар "Оскара" за фільм "Зіткнення", планує екранізувати спогади 52-річної Аліни Фернандес. Вона — позашлюбна донька колишнього кубинського лідера Фіделя Кастро. Книгу "Аліна. Мемуари непокірної доньки" жінка написала в США, куди втекла з Острова свободи 15 років тому за підробним іспанським паспортом.

— Усі ці роки я намагалася розповісти про те, що відбувається в моїй країні. Ми — ваші сусіди, і все одно ви так мало про нас знаєте, — звертається Аліна до американських читачів книги.

Фернандес називають найбільш говіркою з нащадків Фіделя Кастро. Вона виросла в сільській місцевості. Її мати Даліа Сото дель Вальє була дружиною медика. Він під час кубинської революції безплатно лікував повстанців. Та після перемоги соціалістів утратив клініку. Усе життя чоловік закривав очі на те, що його дружина — коханка кубинського лідера. Команданте визнав батьківство восьми своїх дітей. П"ять синів у нього народилися у другому шлюбі.

Нині єдина донька Кастро живе в Маямі, працює радіоведучою, має дитину Аліну. Чоловік Аліни Фернандес — колишній танцівник Національного балету Куби — поїхав до Уругваю викладати в балетній школі.

Зараз ви читаєте новину «Спогади доньки Фіделя Кастро екранізує Роберт Мореско». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути