неділя, 21 січня 2007 21:06

Співак Мурат Насиров викинувся з вікна

 

37-річний співак Мурат Насиров викинувся з вікна своєї московської квартири з православною іконою в руках. Хоча сам був мусульманином. Насиров жив на вулиці Вучетича, 15, на п"ятому поверсі. Помер, не прийшовши до тями, до приїзду "швидкої". Перед смертю Мурат вживав наркотики, каже міліція. На руках і шиї співака були сліди від ін"єкцій.

Насиров жив у цивільному шлюбі з московською співачкою Наталею Бойко. Вона підспівувала артистові на концертах та записах альбомів. Увечері 19 січня Мурат відвіз дружину на якусь зустріч. А сам зачинився в домашній студії. Трохи поспівав. О 22.30 перевдягнувся в концертний костюм і розбудив дітей 7-річного Акима і Лію, 10 років. 59-річна теща Грета Бойко, що жила з Насировим в одній квартирі, захвилювалася.

— Він поривався на балкон, — пригадує, — швидко ходив по квартирі, комусь дзвонив, підходив до вікна. Потім вистрибнув на сходовий майданчик, подзвонив у двері сусідів. Став кричати, що йому привидівся Бог, а потім гітарист групи "А-Студіо" Баглан Садвакасов (який розбився на авто в серпні минулого року. — "ГПУ")

Потім співак вибіг на балкон, повісив на шию фотоапарат, взяв у руки православну ікону і стрибнув униз. За іншою інформацією, Насиров тримав у руках не ікону, а свій портрет.

— У квартирі Насирова низьке підвіконня, — розповідає концертний директор співака Олександр Скуріхін. — Того дня ішов дощ. Мурат послизнувся і випадково впав. Це — не самогубство.

Насирова поховають сьогодні в Алмати.

Зараз ви читаєте новину «Співак Мурат Насиров викинувся з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути