четвер, 24 грудня 2009 22:44

Софія Ротару в новорічну ніч співає за сто тисяч євро

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачки  з гурту ”Доміно” Вероніка Швець (ліворуч) та Юлія Логвиненко на Новий рік виступатимуть у Закарпатті. Їх запросили на корпоративну вечірку
Співачки з гурту ”Доміно” Вероніка Швець (ліворуч) та Юлія Логвиненко на Новий рік виступатимуть у Закарпатті. Їх запросили на корпоративну вечірку

— Новий рік святкуємо 15 разів, — каже в нічному клубі "Крістал Хол" соліст гурту "4 королі" Денис Холостенко, 27 років. Співачка Ліза Васабі презентує тут кліп на пісню "Кто бы". — На свята артисти беруть подвійний тариф. Ціни піднімаються з 20 грудня і тримаються до Різдва. Минулого року мали шість концертів. Виступали в ресторані "River palace", у клубі "Сорі, бабушка" і на кількох дачах. Звільнилися о сьомій ранку. Зняли для себе дачку з банею в селі Безрадичі під Києвом за півтисячі доларів. Ми, як герої фільму "З легким паром", змиваємо із себе всі гріхи. З Інтернету переписуємо новорічні привітання екс-президентів — Горбачова, Єльцина — і крутимо їх по DVD.

На свята музиканти отримали чимало замовлень.

— Сьогодні подзвонили з Одеси, але ще не знаємо, чи поїдемо туди. У Дніпропетровську запропонували за двогодинний виступ більше, ніж за три концерти в Києві. Ми не роздумуючи погодилися.

Актор "Камеді Клаб" дядя Жора (Вадим Мічковський. — "ГПУ") каже: якщо на Новий рік артист зайнятий — йому поталанило.

— Як став артистом, щороку виступаю. Торік були в Дніпропетровську. Дружина не просить, щоб лишився, бо знає, що мушу заробляти гроші. Подарунки купую в останній момент, 31 числа. Доводиться стояти в черзі. Дарую, що просять або чого бракує в господарстві. От треба кухонний комбайн — узяв і купив, бо ця річ потрібна.

— Раніше популярними були "солянки". На них запрошували багато артистів, які виконували по дві пісні, — каже продюсер компанії "ART-music" Ігор Гончаренко, 39 років. — Тепер економлять — замовляють двох-трьох співаків, які виступають по 30 хвилин.

Найбільші гонорари у співачок Софії Ротару й Таїсії Повалій. Годинний виступ першої в новорічну ніч коштує від 100 тис. євро, другої — від 70 тис. Свято з Тіною Кароль заброньоване з літа, коштує воно 50 тис. євро. У стільки ж обійдеться Новий рік з Ані Лорак.  Віталій Козловський співає годину за 7 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару в новорічну ніч співає за сто тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути