Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 08:46

Софі Марсо переплутали з Софі Лорен

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Французькі актори Софі Марсо та Крістофер Ламберт
Французькі актори Софі Марсо та Крістофер Ламберт

Французька актриса 61-річна Фанні Ардан переплутала Росію з Україною. Під час відкриття фестивалю на сцені Нацопери сказала: "Мені знайома душевність українського народу". Потім заспівала російський романс на вірші Марини Цвєтаєвої "Не хочу ни любви, ни почестей".


На прес-конференції у столичному готелі "Інтерконтиненталь" французьку актрису Софі Марсо, 43 роки, журналісти переплутали з Софі Лорен. Вона знайшлася: "Я поважаю старших акторів".

62-річний Жерар Депардьє, французький актор, пробув у столиці два дні. Перед відкриттям вирішив прогулятися Маріїнським парком. Там його оточили прихильники. Він 20 хв. роздавав автографи. Сфотографувався із парою молодят, які приїхали робити весільні знімки.


Київська співачка 37-річна Руслана навчила Жерара Депардьє говорити українською: "Я тебе кохаю". За це він її поцілував тричі.

Кращим повнометражним ігровим фільмом визнали шведську комедію "Звуки шуму". Банда музикантів грає "Симфонію для одного міста і шести барабанщиків". Музиканти поводяться як терористи. Грають у лікарні на тілі пацієнта. Стукотять клавіатурами в банку. Вибивають ритм ковшами екскаваторів на площі біля оперного театру. Використовують як струни високовольтні лінії електростанції.

Режисери Ола Сімонссон і Йоханнес Штерне Нілссон провели в Києві майстер-клас.

— Роботу над фільмом почали зі звуків. Сюжет підлаштовували під них,— каже режисер Ола Сімонссон, 41 рік. — Сексуальне дихання нам дав дихальний апарат. Додали дефібрилятор, що оживляє серце. Дзвінкі звуки записали із мисок для аналізів. Знайшли чоловіка, що вигравав мелодії зубами та всіма іншими частинами тіла. Із шести машин, як з'ясувалося, найкраще звучав "Форд Шелбі". Зрозуміли, що сучасні авто роблять якомога тихішими. Для музики потрібні старі машини.

— А ще була сцена, де грали на воді озера під повний місяць. Нічого не виходило, усі звуки нагадували спуск унітаза, — додає Йоханнес Штерне Нілссон, 41 рік.

Зараз ви читаєте новину «Софі Марсо переплутали з Софі Лорен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути