пʼятниця, 13 вересня 2019 05:31

Зняли продовження найкасовішого фільму жахів

Зняли продовження найкасовішого фільму жахів
У хорорі "Воно 2" за романом Стівена Кінга актор Білл Скашгорд утілює головного антагоніста клоуна Пеннівайза. Фото: imdb.com

Шведський актор 29-­річний Білл Скашгорд у фільмі "Воно 2" зіграв почвару з космосу, яка в образі клоуна вбиває дітей. Вона здатна втілюватися в будь-яку фізичну форму та маніпулювати людьми, живиться страхом. Головні герої стрічки — шестеро друзів дитинства. Повертаються в рідне місто, щоб остаточно побороти чудовисько, яке здолали 27 років тому.

Стрічку зняв аргентинсь­кий режисер Андрес Мускетті, 45 років. В основі картини — роман американського письменника 71-річного Стівена ­Кінга.

— "Воно" — найстрашніша книжка Стівена Кінга, — каже блогер Роман Зарічний, 30 років. — Твір не тільки про монстрів. Це роман про дружбу, що витримає все. Про знущання підлітків над слабшими, фізичне й психологічне насилля в сім'ї, расизм, безсердечність. Згодом розумієш, що Воно — не клоун Пеннівайз, а саме місто, на яке він жахливим чином впливає. Воно — це частинка зла й байдужості в людях, які бояться допомогти іншим, просто відвертаються. Також Кінг досліджує, де межа між дитинством і дорослим життям. Показує, як люди змінюються внаслідок травматичних подій, чому виростають тими, ким є.

Перша частина "Воно" 2017-го зібрала 17,6 млрд грн у світовому прокаті, ставши найкасовішим фільмом жаху в історії. До цього роман екранізували у форматі міні-серіалу 1990 року.

"Воно 2" в українському прокаті з 5 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Зняли продовження найкасовішого фільму жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути