Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2012 06:30

Секс-туриста зіграє турецький актор

— Одне із завдань фільму — показати, що не всі українки "наташі", — каже 44-річна Олена Єршова, продюсер стрічки "Люби мене".

За сюжетом, головний герой приїжджає до України в секс-тур. Зйомки розпочалися в Києві на початку лютого.

— Турецький хлопець перед весіллям за розрахунком вирішує розважитися в Україні. Тут він закохується у старшу за себе жінку. Їй за 30. Багато років вона коханка одруженого багатія, для якого гарна жінка — елемент іміджу, як престижний автомобіль чи заміський будинок. Вона мріє про власні сім'ю, дітей. У відчаї вирішує завагітніти від першого зустрічного, йде до нічного клубу, де герої і зустрічаються. Турок знайомиться з родиною Олександри, яка складається лише з нещасливих жінок різних поколінь.

Режисер картини 30-річна Марина Горбач написала сценарій зі своїм чоловіком, турецьким режисером Мехметом Бахадиром Ером. Познайомилися на одному з кінофестивалів. Живуть у Стамбулі з 2008-го. Марина — колишня киянка, закінчила майстерню з режисури у Михайла Іллєнка.

— Нічого спільного з моєю історією в картині не буде, — розповідає Марина Горбач. — Мене турбує покоління українських жінок, які ніколи не народять. Також багато турецьких чоловіків, що сповідують подвійні стандарти. На людях моляться Богу, а як тільки перетинають кордон, ідуть до повії. Дозволяють собі все, виправдовуючись тим, що в Україні їх Аллах не бачить. Хочу поламати багато стереотипів про турків та українок.

Крім Києва, картину "Люби мене" зніматимуть у Стамбулі. Герої стрічки розмовлятимуть українською, російською, англійською, турецькою.

Головні ролі виконують турецький актор Усан Чакир і колишня акторка театру ім. Франка Вікторія Спесивцева. Вона живе в Берліні зі своїм чоловіком, театральним режисером Андрієм Жолдаком.

Кошторис стрічки — 14 млн грн. Половину суми надало Міністерство культури, решту — турецька сторона. Прем'єру запланували на весну наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Секс-туриста зіграє турецький актор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути